Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dworzec stadion |
Witam , czy może mi ktoś pomóc ponieważ jutro jadę do Warszawy a dopiero dowiedziałam się ze dworzec stadion jest zamknięty, czy może mi ktoś napisać z którego dworca jest autobus do Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dworzec stadion |
Dworzec Wschodni, w sumie to obok dworca Wschodniego bo autobus z łomżyńskiego pks-u odjeżdża z ulicy Kijowskiej 10, normalny przystanek (chyba tak jak u nas MPK)
|
|
na początku września jak jechałam dworca żadnego nie było i żadnego info skąd jadą autobusy. po długim szukaniu odnalazłam: autobusy odjeżdżają ze zwykłego przystanku na ulicy przy dworcu PKP Warszawa Wschodnia.
|
|
Z dworca Warszawa Wschodnia dojedziesz do Łomży. Autobusy PKS Łomża podjeżdżają od strony ul. Kijowskiej na przystanek autobusów miejskich KIJOWSKA 10 ;)
|
|
dziekuje za informacje :)
|
|
nie kijowska 10 tylko kijowska nr przystanku 10
|
|
Witam w kazdy weekend jezdze Warszawa-Łomża(sobota) i Łomża-wawa(niedziela) 3 miejsca wolne w aucie poszukuje chetnych do przewozu. ta trasa jezdze juz 3 lata. pozdrawiam (moj tel512061351)
|
|
sobota odjazd godz. 15 niedziela 14
|
|
z dw. wsch. lub okolice stadionu
|
|
????
|
|
PKS Suwałki , Warszawa przez Łomżę odjeżdżają z Ulicy Lubelskiej , tj drugiej strony Dworca , trzeba przejść tunelem pod torami. Najlepiej wydrukować z netu rozkłady wszystkich przewoźników i można się zabrać bez dłuższego czekania z jednej lub drugiej strony. Reasumując PKS zrobił burdel , bo ludzie ganiają jak ogłupiali raz na jedną , raz na drugą stronę. Tak trzymać PKS-y , na pewno klienci się Wam odwdzięczą frekwencją.
|
|
Dworzec Wschodni ul.Kijowska Kurczak1980
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |