niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dworzec stadion

Witam , czy może mi ktoś pomóc ponieważ jutro jadę do Warszawy a dopiero dowiedziałam się ze dworzec stadion jest zamknięty, czy może mi ktoś napisać z którego dworca jest autobus do Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dworzec stadion

Dworzec Wschodni, w sumie to obok dworca Wschodniego bo autobus z łomżyńskiego pks-u odjeżdża z ulicy Kijowskiej 10, normalny przystanek (chyba tak jak u nas MPK)

na początku września jak jechałam dworca żadnego nie było i żadnego info skąd jadą autobusy. po długim szukaniu odnalazłam: autobusy odjeżdżają ze zwykłego przystanku na ulicy przy dworcu PKP Warszawa Wschodnia.

Z dworca Warszawa Wschodnia dojedziesz do Łomży. Autobusy PKS Łomża podjeżdżają od strony ul. Kijowskiej na przystanek autobusów miejskich KIJOWSKA 10 ;)

dziekuje za informacje :)

nie kijowska 10
tylko kijowska nr przystanku 10

Witam w kazdy weekend jezdze Warszawa-Łomża(sobota) i Łomża-wawa(niedziela) 3 miejsca wolne w aucie poszukuje chetnych do przewozu. ta trasa jezdze juz 3 lata. pozdrawiam (moj tel512061351)

sobota odjazd godz. 15 niedziela 14

z dw. wsch. lub okolice stadionu

????

PKS Suwałki , Warszawa przez Łomżę odjeżdżają z Ulicy Lubelskiej , tj drugiej strony Dworca , trzeba przejść tunelem pod torami. Najlepiej wydrukować z netu rozkłady wszystkich przewoźników i można się zabrać bez dłuższego czekania z jednej lub drugiej strony. Reasumując PKS zrobił burdel , bo ludzie ganiają jak ogłupiali raz na jedną , raz na drugą stronę. Tak trzymać PKS-y , na pewno klienci się Wam odwdzięczą frekwencją.

Dworzec Wschodni ul.Kijowska

Kurczak1980

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org