Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gesslerowa w Nowogrodzie |
Gesslerowa była w Panoranie,ale panorama na Nowogrodzie to syf i brud i bezradność z psami bezdomnymi,które oblegają Nowogród i leżą na karzdym rogu.A to wejście do Panoramy-RATUSZ-w opłakanym stanie! Dla Poleszuków to na plus a dla burmistrza Nowogrodu to wstyd. Mógł podprowadzić ich pod halę sportową przynajmniej elewacja świeża!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gesslerowa w Nowogrodzie |
nie bylo tak zle :D OCB
|
|
Byłam miło zaskoczona jej opinią o panoramie. Z tego co widziałam to problemem jest jedynie miejsce w jakim położona jest restauracja. Tak na uboczu.. Ale i tak najlepszym momentem programu było jak na jej pytanie czy to słowiki usłyszała "- nie to żaby" Hihihi Ogólnie na plus, trzeba to teraz samemu sprawdzić :-)
|
|
było ok chętnie się wybiorę
|
|
Madzik też się z tego śmiałam, słowiki późnym wieczorem, aj ta Gessler. Ogólnie program wyszedł fajnie.
|
|
Byłem tam po tych wszystkich zmianach. Czekałem 30 minut aż podejdzie do mnie kelnerka. Ludzie jedną ręką jedli, drugą odganiali muchy. Jednym słowem bieda. Nie polecam.
|
|
Pojadę i zamówię PAPKĘ ZIEMNIACZANO he ciekawe w jakiej cenie. Klid
|
|
grubej nie smakowała tylko golonka a reszte pochlała tylko świst :-)
|
|
a wie ktoś kiedy bedzie powturka tego programu??
|
|
na koniez zrzarła i golonke niewiem czy gnat zostawila Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
też się śmiałem z "ćwirkających żab" :D Na golonkę chyba się skuszę, ale to w przyszłym roku dopiero... :)
|
|
Ja po programie na pewno się tam wybiorę , chętnie spróbuję kartaczy :) ogólnie program elegancko wyszedł :)
|
|
Rafallo20 obejrzyj sobie w necie :-) http://tvnplayer.pl/odcinek,kuchenne-rewolucje,S04E03,3097.html
|
|
Z tymi słowikami, to się udała:) Ogólnie jestem zaskoczona, dobrze wyszło. Brudu i syfu nie było. Powtórka chyba w sobotę teraz leci.
|
|
a to wszystko w ch*ja granie na cyganie kasiora i reklama byłem kiedyś w sobotę to ze 3 osoby siedziało, już lepsza impreza po prawej przed sklepem baba myśli, że jak gruba przed kamerą po pajacuje, to że se klientów nachapie
|
|
Czesio no i nie myliłem się Ty jesteś ten co pod sklepem wino wali czyli dwa inne światy. Ja wolę z żoną zjeść obiad z kulturą wypić też lampkę wina ale w przeciwieństwie do Ciebie preferuję Chianti a nie buzony pod sklepem. Ważne jest w życiu żeby każdy z nas odnalazł swoje miejsce ja w restauracji Ty pod sklepem. :-)))))
|
|
też się nie myliłem, ty jesteś ten co masz go na obrazku piwniczna kreaturo, a twój świat to zdobywać levele w sieci :) twoja żona to kasia.jpg, wiec co ty możesz wiedzieć o prawdziwym spożywaniu alkoholu w towarzystwie kumpli ( których oczywiście nie masz, albo masz i cię biją i wykorzystują :) a kulturę z lampką wina to ty widziałeś jedynie na filmie romantycznym waląc śmierdzącego konia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |