Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NAPAD NA SKLEP-KS.JANUSZA |
wczoraj przed 21 nadjechała policja do sklepu na ks.janusza 11, wyniesli bezwładną ekspedientke położyli ją przed sklepem,wezwali pogotowie a policja węszyła w sklepie.NIEWIECIE CO DOKŁADNIE SIĘ STAŁO?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NAPAD NA SKLEP-KS.JANUSZA |
moze znow zaatakowali agitatorzy pewnej partii Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zaatakowały ją "Mordercze Pomidory" Coś ty taka ciekawa Olinko?
|
|
Ale wy jesteście pojebani,coś poważnego się stało a wy pierdolicie głupoty. Jak nic nie masz do powiedzenia to się niewypowiadaj i niezaśmiecaj forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
rzucaj sie dalej, a napewno ktoś będzie uprzejmy udzielić Ci jakichkolwiek informacji :D
|
|
..w tym sklepiku przy byłym solarium Sahara..? to tam?
|
|
Tobie się coś stało? Gdyby ktoś chciał nas wszystkich poinformować co się stało to na pewno byśmy wszystko wiedzieli.Jak na razie to ty zaśmiecasz forum,zajmij się swoimi sprawami. Tak się składa że akurat wiem co się stało... Nie pytajcie co bo to nie wasza sprawa !
|
|
w tytule pisze napad na sklep, a później się pyta co się stało...
|
|
Ale wy głupoty wypisujecie
|
|
a kto by pomyślał że tak może być ????? przecież to normalne .......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |