Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
akwarium morskie |
Ma ktoś w Łomży lub okolicy akwarium morskie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: akwarium morskie |
Ma mój kolega jeśli chcesz możesz obejrzeć spoko gość z niego
|
|
a dasz jakiś namiar na niego i skąd jest? chcę sobie założyć i nie znam kosztów może coś podpowie
|
|
jak nie znasz kosztow to sie nie pchaj w to... Akwa morskie to wydatek w tysiacach zlotych. Odpieniacze, filtry os, lampy artic itp, falownice, sole, chemia, zywe skaly, piaski, na koncu obsada, a najwazniejsze ogrmona wiedza, bo to nie akwa slodkowodne.. Mozna to robic na kiepskiej chinszczyznie, ale ma to dzialac dlugo i dobrze. Polecam na poczatek forum o akwarystyce morskiej. Do akwa morskiego przymierzam sie juz od bardzo dlugiego czasu, ale warunki mieszkaniowe mnie blokuja, moze na przyszly rok. W kazdym razie powodzenia.
|
|
a ja tam mam w mieszkaniu morszczyznę 600l w obiegu i jest ok ale faktycznie koszty są spore jak coś to pisz na gg 874324
|
|
Podaj meila to odpisze ale kolega już Ci napisał że to duży koszt . Z tego co się orientuję to wydał do tej pory 15 000 zł ma tam jakieś dziwne rośliny.
|
|
mam do sprzedania akwarium morskie z osprzętem 140l :-)
|
|
????
|
|
mała2 co za ????:-)
|