Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca |
Firma placi mi 1000 zl netto za 8 godzin dziennie,jest to ok czy malo?siedze tylko za biurkiem i mam malo pracy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca |
super.......pol roku i auto sobie kupisz.ale super trafiles.
|
|
TAK TRZYMAC.
|
|
co bys nie robil 1000zl to mało w tych czasach,wszystko w górę,ale zalezy jak ty to widzisz.
|
|
Co z tego, że przesiedzisz 8 godzin za biurkiem nic nie robiąc skoro później biorąc ten tysiąc do ręki będziesz musiał się na główkować co z nim zrobić. W tych czasach tysiąc złotych to śmieszne pieniądze.
|
|
Jestem bardzo szczesliwa z mojej pracy,moje kolezanki maja 800-1000 zl netto i musza ciezko pracowac w biedronce lub stokrotce po 200 godzin i maja tylko tyle,a ja za papierkowa prace 1000 zl,mysle ze jest super.
|
|
1000zł :] super do czasu.
|
|
Minimum netto zgodnie z prawem to 1085zł, a w biedronce zarabiają więcej , więc nie piernicz.
|
|
wiesz 5 zeta na godzine netto to niewiem kto ci zaplaci,nieznam takiej firmy,a moze Tobie 10zl placa?powiedz gdzie i w jakiej firmie to tez tam pujde do pracy.
|
|
wpm bardzo się mylisz co do w pracy w biedronce 160 godzin i 2 tys do reki na czysto ..
|
|
aha i jeszcze jedno moja znajoma za papierkowa prace dostaje 1600zł
|
|
za 5 zł na godzinę to można paznokcie poobgryzać Widocznie za mało czasu pracujesz i nie znasz stawki godzinnej jaką można wyciągnąć
|
|
za 160 godzin 2000 tys netto Boze to ja ide do biedrinki do pracy,ale sie pytalam to mi powiedzieli zalezy jak bede pracowala i ile godzin.
|
|
żeby tam się dostać trzeba mieć dużo szczęścia
|
|
5 zł za godzinę? Na wykończeniówkach na start dają 8-9 zł na godz. a 5x8=40 ;| za dzień pracy 40zł? nawet auta za 4 dychy nie zatankujesz bo nie warto.
|
|
wpm 5 zł na godzinę to mało ale z drugiej strony za pierdzenie przy biurku to urzędasy powinni właśnie tyle zarabiać i jeszcze z batem ktoś koło nich powinien stać i nap.i.e.rdalać po garbie żeby mniejsze kolejki były
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |