Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół muzyczny |
witam, znajomi polecili mi zespół muzyczny CARMEN na wesele. chwalili ich bardzo ze u nich zagrali rewelacyjnie, ale chce podjac dobra decyzje i sam nie wiem. dlatego prosze o wasza pomoc, znacie ich wogole?? jak tak to powiedzcie cos na ich temat jak graja, jak współpraca sie układa. dziekuje z góry:) :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół muzyczny |
Wspaniala reklama :) ...
|
|
jak masz dobry słuch i znasz się na muzyce to wejdz na ich stronę i sam ocenisz?
|
|
Nie ma co reklama na całego eh zal
|
|
Tomek gdzie masz domek?
|
|
Ale rymy kurde reklamy podobno na tym forum są niedozwolone
|
|
polecam zespół AMOR, jest najlepszy
|
|
najlepszy, w tej ''operze'' jest pojęciem względnym. Trzeba dać link do jakiejś strony z nagraniem lub samemu posłuchać :)
|
|
http://zespolamor.dzs.pl/menu/demo/
|
|
kurpśanecko a dlaczego to jest Twój 2 post :O ? daj link do jakiegoś video
|
|
Zapamietajcie jedno.! Dobre zespoly nie oglaszaja sie na tym forum. ...
|
|
to gdzie je znaleść?? ;/ bo i ja za chwilę będę poszukiwał... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
jednego zespołu nie poleciłbym napewno! :) normalnie makabra, wszystko z playback'u, a to wqur.... na potęgę!!!! Ale nie będę pisał kto i jak. To nieistotne. Mamy pisać o fest zespołach, macie propozycję to odrazu wrzucajcie linki!!!
|
|
naprawde nie polecam bylam na ich ostatnim weselu pierwsze posilki byly jedzone w ciszy zadnego podkladu muzycznego, gdy skonczyli jesc nie poszli grac tylko sobie siedzieli i urzadzali pogaduszki gdy goscie zaczeli sie upominac muzyki to obrazeni poszli grac, ogolnie prowadzenie wesela bylo naprawde bardzo slabe, nie polecam
|
|
jak reklama to prosze :D http://soundcloud.com/dmartin1985/sunloverz-feat-rosette-fire :D ee ciuki :)
|
|
Sam fart fajna muzyka ;] ...
|
|
takie zespoły z dyskietek to przeżytek
|
|
Dziękuje torro. Na wesele się raczej nie nadaje ;P Ale za to na noc poślubną jak najbardziej ;) A co do zespołu to polecam zespół Hammer z Białegostoku. Choć już jestem po rozwodzie ;P To pokazali się u mnie naprawde z dobrej strony :) ee ciuki :)
|
|
Witam, z góry piszę że nie mam nic wspólnego z postem i pytaniem użytkownika marco155, ani nie jest to żadna reklama czy ogłoszenie. Żeby nie spamować odpowiem na pytanie kolegi: jaki zespół? Taki który się Tobie spodoba! jest wolny rynek, YT ugina się od nagrań zespołów,cenowo także sa kapele na każdą kieszeń. Co do tego z czego leci muzyka na weselu nie ma co się kłócić: jednemu podoba się playback, drugi szanuje tylko pełen żywy skład to odwieczne prawo wyboru ale i gustów ludzi.Polecam stronkę slub.lomza.pl tam znajdziesz wszystko czego potrzebujesz odnośnie organizacji wesela. A teraz mam pytanie do użytkownika kosia16 powiedz/napisz mi gdzie byłaś na tym weselu? Jestem ciekaw. I dopowiem tylko że sprawa puszczania muzyki w przerwach jest ustalana przez nas z młodymi i to od nich zależy czy coś gra kiedy goście idą jeść czy nie. Komuś podoba się nasza kapela komuś nie,ktoś weźmie nas na swoje wesele ktoś pójdzie do konkurencji.Nie ma ludzi i zespołów idealnych wiadomo każdy popełnia błędy tylko nie każdy ma odwagę się do nich przyznać,co więcej wyciągnąć z nich wnioski i starać się być coraz lepszym. To bardzo motywuje nie tylko mnie ale i zapewne wielu artystów z innych kapel do stawiania sobie coraz wyższych celów. A takich tematów o zespołach na tym forum jest już dość dużo,opinii też. Wystarczy poszukać. Tak więc pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczoru! Rafał z Zespołu Carmen.
|
|
powiem tak bylam na waszym ostatnim weselu i naprawde nie uwazam ze na weselu powinno tak byc bo to wesele a nie stypa, nie pisze po to zeby zrobic wam antyreklamy tylko wypowiadam swoje zdanie tak nie powinno byc
|
|
Nie no ja rozumiem,ale jak wcześniej wspomniałem: jak młodzi wyraźnie zaznaczą że muzyka ma nie grać w czasie jedzenia, to ich wybór. Bo dla żadnego zespołu to nie problem włączyć te piosenki w tle (to chyba normalne).
|
|
|
|
My postawiliśmy na Jokers.Ciekawy głos prowadzącego, gitarzysta jest niezły. Grają też na saksofanie co w całości prezentuje się bardzo dobrze. Może i są młodzi ale to przecież o niczym nie świadczy jak sobie świetnie radzą [nawet gdy prądu w sierpniu podczas burzy przybraknie :) ] Najlepiej ocenić samemu: http://www.jokers-art.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=15
|
|
czy zespół Jokers ma swoją strone internetową? strona podana wyżej nie istnieje
|
|
polecam rowniez Adasia i kolegow !!!
|
|
|
a on superancko tańczy przy tej kapeli :)
|
|
A ja polecam zespół RONIX-dla mnie z ajebisty.Mają strone internetową
|
|
najlepszy zespół to QUATTRO, grali na mojej studniówce i świetnie się bawiłam www.quattromusic.pl.tl
|
|
a umieją poprowadzić oczepiny?
|
|
czyli konia osiodłać ????
|
|
można zadzwonić i się dopytać ale na ich stronie jest wszystko opisane
|
|
Zauwazyliscie ?! tam gdzie jest temat o zespolach muzycznych zaraz znajdują sie ,,m@ster i robciu,, i nie slyszalam od nich zadnego pochlebnego zdania o zadnym zespole grajacym na weselach. czyzby konkurencja:)
|
|
Ameryki nie odkryałś ,robciu jest solistą ,a majster gra na basie tylko w innym zespole.
|
|
ta? o prosze ;) to moje pierwsze posty jesli chodzi o zespoły bo akurat poszukuje jakiegoś fajnego ;) ja mogę polecić zespół Hammer z Białegostoku, sam bym ich wziął ale niestety moj termin mają zajęty
|
|
szukam info na temat zespołu Jokers z Łomży i się doszukać nie mogę ;/ chyba nie mają swojej strony internetowej
|
|
Jesli chodzi o robcia to on podkładał głos w filmie "CK Dezerterzy".Spiewał hymn po niemiecku tzn jego początek.
|
|
Joker, Graffit, Ronix i Uniwers - sprawdzone i jest OK. polecam.
|
|
o mały , czemu mnie sprzedałeś ... :(
|
|
Behemoth polecam u mnie też grali :) zart. Ja juz kiedyś pisałam , jak brać zespół to taki który jest sprawdzony. Na pewno nie taki że reklamują się gdzie sie da i jak się da . Z mojej strony Cool RONIX Quattro Atlantik Bossman Top i jeszcze kilka ale już nie pamiętam . gdzie nie byłam na zabawach tych zespołów nie było lipy .
|
|
mona77 :)
|
|
robciu,co to za uśmieszki?!!!!!!!!!!!
|
|
mmmmmmmmmmmmm omannio :):)
|
|
coooo,teraz to omanio??????????
|
|
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sorry :(
|
|
a zna ktoś zespół AWANS ?
|
|
ta no znam a co taki na bajer ?
|
|
słyszałem że grają do dupy i chcę się upewnić
|
|
masz rację!są do niczego.
|
|
dokładnieha hahaaaaaaaaaa
|
|
dzięki
|
|
nie ma za co;-)
|
|
system , flesz , amor , blef , fajne zespoły
|
|
popieram dwa pierwsze !!!!!!
|
|
:) hihih
|
|
polecam : http://www.youtube.com/watch?v=ifyrIIrFjV4&feature=share co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |