Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czego w Łomży potrzeba ? |
witam . mam własny lokal w centrum i planuje otworzyć sklep , tylko mam do was pytane czego w Łomży brakuje nam jeśli chodzi o sekcję handlową . Jakie towary maja największe zapotrzebowane a ich w naszym mieście nie ma
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czego w Łomży potrzeba ? |
przede wszystkim tani i dobry towar.
|
|
ja mysle ze juz nam niczego nie potrzeba przecież juz jest dobrobyt i mamy wszystko co nam do zycia potrzebne dzieki naszemu rzadowi. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Skoro ruszyła budowa galeri na bawełnie to czy to dobry pomysł ??
|
|
reserved:)
|
|
Sklep to starta czasu i kasy. duża podaż mały popyt i brak siły nabywczej Usługi, biuro, wynajem itp. lub dobra umowa franczyzowa z silną siecią. społeczeństwo w Łomży się psuje ( starzeje i choruje ) może coś w tym kierunku - na pewno będzie popyt jeśli będzie siła nabywcza ( kasa w portfelu) albo export - import, pośrednictwo handlowe ponad lokalne z biurem lokalnym w "walizce"
|
|
używaku ale z dobrą odzieżą,jest popyt na nie Lala22
|
|
PRACY!!! :D ee ciuki :)
|
|
sklepu militarnego i przed sklepem tabliczka " zakaz wstępu terrorystom "
|
|
Duuużego sportowego i taniego zoologicznego gdzie w obu będzie dosłownie wszystko.
|
|
myślę że sklep z odzieżą ale w dużych rozmiarach bo jest naprawdę ciężko znaleść coś fajnego. w łomży i okolicy jest dużo kobiet które mają z tym problem.
|
|
o nie sklep z odzieżą dla bab, byś chodził z bolącą głową cały rok jak byś kurnik otworzył proponuje sklep sportowo- militarno - zoologiczno - wędkarski :D
|
|
Smartshop Pomysłowo.
|
|
Second hand, z dobrymi (niekoniecznie markowymi) tanimi ubraniami. Albo z ubrankami dla dzieci bo w przyszłym roku będzie podwyżka podatku na nie
|
|
broń, gorzała, wibratory ku*wy, pały i motory
|
|
KFC , tylko spójrz na kolejki w maku , pozdrawiam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |