Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego łomzyniaki to buraki?? |
Dlaczego łomzyniaki to buraki??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego łomzyniaki to buraki?? |
A ty z jakiej wiochy się urwałeś?
|
|
Nie wiem buraku
|
|
Zambrowiaki to buraki a Łomzyniaki to cool chłopaki :)
|
|
Przecie buraki są dobre! Z zasmażką zwłaszcza! :D Jantar
|
|
Hans Kloss - ne obrażaj ludzi. Ilu jest prwadziwych łomżan, zambrowan, grajewian, kolnian czy warszwiwaków z dziada pradziada? Wiekszość z nas to pierwsze lub drugie pokolenie, o dzieciach nie wspomnę. Więc takie pytanie świadczy o tym, że prowokujesz niepotrzną i głupią dyskusję, albo sam jesteś burakiem i to cukrowym.
|
|
buraczki zasmażane - mniam, mniam. A tobie Hans - co w główkę siem stało? Toć przeca sam żeś łomżyniak jest. Pier*olnij się czymś w łepetynę, bo normalnie z żalu za ojczyzną się chyba naczesałeś i myślisz, żeś belgijka jaka czy inna holenderka!!
|
|
pytanie bylo nie czy sa buraki , tylko dlaczego sa??
|
|
Buraki cukrowe też są przydatne! I to baaardzo! :D Jantar
|
|
Hans kKlos - rozwiń może swoją myśl. Bo ja albo jestem już pijany, albo jeszcze nie wytrzeźwiałem i nie bardzo cię kumam, co masz na myśli pytając o łomżyńskie buraki.
|
|
dlaczego łomzyniak uwaza sie za cholera wie kogo a w rzeczywistosci lomża to burakowo ze hej taka wieksza wizna ??? i sie nie obrazac bo ja tez lomzyniak
|
|
Taki ty łomżyniak, pewnie z samego Burakowa, jak ja paryżanin. Chociaz ja przynajmniej byłem tam kilka razy.
|
|
Hans my sie nie uwazamy za cholera wie kogo, my jestesmy cholera wie kim :). W rzeczywistosci Łomża to miasto z historia dluzsza niz nie jedno miasto w Polsce. Moze poprostu jestesmy dumni z tego, ze jestesmy z Łomży i to kole w oczy. Hmm a moze jeszcze to, ze w roznych rejonach Polski, spotykalem sie z bardzo pozytywnymi wypowiedziami na temat lomzyniakow. Kto to wie dlaczego lomzyniaki to buraki?! Moze tylko autor tego postu, ktory jest lomzyniakiem i zarazem pierwszym i ostatnim burakiem tego miasta.Burakiem, z ktorym nie chcemy byc kojarzeni.
|
|
Do **** Kloca by jasne było !. Jesteś kawałkiem spróchniałego *****, drętwym fajfusem, pierdolonym w ucho kasztanem, cieciem z niepełnego wytrysku, lodem niedorobionym oraz tym co wczoraj jadłem czyli GÓWNEM !!!. ***** ulżyło mi.
|
|
co do paryza to wiem co tam robiles kupiles piwo w ED zie mowiac ze drogie i chliptales je na lawce obok na pigalle Uwazam ze lomzyniaki potrafia tylko duzo pieprzyc i sa burakami jak ostatnio bylem w lomzy widzialem samych burakow
|
|
BES SĘSU... jak morzna było jeść wczoraj guwno? Ja na pszykłat jadłem fczoraj bóraki,ale rzeby jeść guwno? piersze słysze!
|
|
Nie wiesz buraku i nigdy się nie dowiesz. Nie mam zamiaru tłumaczyć się tobie co tam robiłem i ile lat mieszkałem. A już twoje wyznanie żeś łomzyniak? Chyba taki z ciebie łomżyniak jak z mysiej p...dy gwóźć.
|
|
zrywales tapete jak ci ja ktos dal do zrywania i mieszkales w kanciapie w st denis bo w miescie za drogo a wpieprzales gowno z ED a tak jak kazdy lomzyniak w paryzewie i do tego masz wąsy jak twoje GWOZcie ???
|
|
"...Uwazam ze lomzyniaki potrafia tylko duzo pieprzyc..." - bo sa w tym dobrzy i maja do tego zdrowie zeby duzo p....yc. Twoja dziewczyna, czy zona nieistotne tez by chciala....bo skoro kochany Hans nie moze, to lomzyniak jej pomoze.
|
|
dobre
|
|
Autor: Hans Klos (---.242.81.adsl.skynet.be) Zobaczcie , ten prostak w Belgii kible sprząta i nogą mu pokazują tam co ma robić. Szkoda Z TAKIM JEŁOPEM DYSKUSJI.
|
|
moze sprzata moze nie sprzata pały obrabia
|
|
Hans z ciebie taki Łomżyniak jak z koziej dupy trąba. Dam ci dobra rade weż kij zrub koło i jeb.. sie w czoło. Wieśmaku!!!
|
|
czasem wstyd ze sie z lomzy jest
|
|
|
dobrze chwali sie ale dlaczego byc dumnym z bycia burakiem
|
|
no nie wiem, dlaczego jesteś dumnym. Mnie tam by było wstyd na twoim miejscu
|
|
hans ciebie ćwoku złożyli chyba z kinder-niespodzianki i z tego co widze zabrakło jakiegoś elementu na prawidłowe twoje działanie,rób zjazd z forum i i znajdż sobie grono pacześniactwa twojego pokroju do rozmów w swojej wiosce a tak swoją drogą dziwie się że już i pospulstwo kożysta z netu ......ale czasy,,, Czepnij sie jeszcze raz do ŁOMŻY........
|
|
LOMZA BURAKI i basta
|
|
Tak się skada francp p...lona, że akurat ja nie musiałem obmywać dup babciom, ani malowac pokoi i ich oblepiać tapetami. Znalazła sie na tym forum ofiara pękniętego kondoma. A my z takim łachem z kompleksem małego ptaszka. który cieszy się z każego napisanego słowa wdajemy w niepotrzebną dyskusję. Zostań w Reichu buraku.
|
|
i to jest wlasnie buractwo hehe
|
|
uff... nareszcie, chyba poszedł sobie. W sumie to nie trzeba się dziwić. Nie zazdroszczę mu losu, jaki sobie sam zgotował. Jak się nie zna języków, nie ma wykształcenia, żadnej pracy i jedynym wyjściem, aby przeżyć to zapieprz za marne grosze za granicą, to czasami nerwy puszczają. A z jego wcześniejszych wypowiedzi wynika, że tu w Łomży regularnie był bity pałą po głowie i jądrach, to co się dziwicie, że nachodzą inne stany świadomości. Szkoda tylko, że rzuca się na ziomali. Widocznie ze wsi podłomżyńskiej, a do Łomży tylko na targ ze zbożem przyjeżdżał. Hans - jestem z tobą, nie daj się tam dymać za darmo. Jak ktoś chce - niech płaci !
|
|
Jasiu Smietana to zjedz sobie gówienko :)
|
|
peter ja jestem lomzyniak ale nie uwazam zebys byl moim ziomalem
|
|
Hans Klos, wnioskuje że wychowałeś się w zabitej deskami wsi - Wiźnie, przyjeżdzałeś pewnie do Łomży do Atomu, niestety po pary takich "przyjazdach" ochrona stwierdziła, że Ciebie nie wpuści bo miałeś rejestrację z poza Łomży. Dobra załamałeś się. Na szczęście wpadłeś na pomysł zostania Łomzyniakiem i zameldowałeś się w Mieście, od tej chwili byłeś rodowitym Łomzyńskim Ziomalem, zmieniłeś blachy na BL i zacząłeś śmiać się z Wizny. Teraz wyjechałeś do Belgii (244.81.adsl.skynet.be) i myśląc, że jesteś kozak bo zarabiasz te pare euro wiecej niż tyrający w Polsce ludzie i się śmiejesz z Łomży. Twoje zachowanie świadczy o tym, że w Łomży nie ma buraków, bo sam jesteś burak i od kiedy wyjechałeś jesteśmy wolnym miastem. I nie wpieraj nikomu że ktoś jest burak jak sam nim jesteś i odwracanie kota ogonem pogarsza jeszcze bardziej Twoją sytuację! Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
czytam i niewierzę. skąd biorą sie tacy ludzie jak ten debil Hans Klos. wychowałem się w Łomży i nigdy nie byłem z tego dumny (bo nigdy tak na to niepatrzyłem) Podoba mi się tu i nie mam zamiaru się z tąd wynosić a lokalny patriotyzm to nic złego. generalnie zagęszczenie debili na ilość mieszkańców jest wszędzie porównywalne, ewentualny wzrost procentowy jest możliwy tam skąd pochodzi Hans. PS wyczuwam jakieś kompleksiki u Ciebie kolego :-) albo poprostu jaja sobie robisz PROWOKACJA ! PROWOKACJA !PROWOKACJA!
|
|
kiedys kroilo sie kase od burakow na placu niepodleglosci- dla mlodych to byl stary dworzec- a terza w wawie na stadionie przy 1 stanowisku warszafka kroi buraków skąd ?? z lomzyniewa hehe
|
|
To ty jesteś "dres przebrany" he he
|
|
Antysemitex: a co masz do mnie ??
|
|
wawa, warszafka - warszafiaku mały ptaku - teraz już rozumiem twoje klimaty: dworce, stadiony i pewnie cały czas tych samych lejesz i od tych amych wpier... dostajesz.
|
|
Hans: dla prawdziwego łomżyniaka to nie było żadnego Placu Niepodległości, tylko Rynek Zambrowski ! Plac Niepodległości to może jest dla łomżan !
|
|
Buraka masz przed lustrem ...
|
|
ja pierdole jacy wy popierdoleni jestescie
|
|
Śledczy haha :) Burak
|
|
Hans:szczyt elokwencji z twojej strony
|
|
dywagując na temat potrzeby odpowiadania na post nijakiego Hansa,co to się dorabiać może i nawet na skubaniu gęsi chorych na ptasią grypę w Rumunii,pozwolę sobie zacytować motto któregoś z forumowiczy: "najlepszą bronią przeciw wrogowi jest uśmiech:-)" . Mniemam,że ów temat wzbudził wiele prowokacji i zapewne o to chodziło Hansowi.Tłumaczą się tylko winni,zatem los godnych Łomżyniaków jest w ich rękach:-] ludzie pokroju Hansa kwalifikują się do grupy Judasza czy jak kto woli Brutusa,a takim Bóg też kazał wybaczać;-) i tym oto spontanicznym akcentem.....;-)
|
|
a zanim zajrzysz do słownika to Ci jeszcze powiemże coś mi się wydaje, że w sedno trafiłem. Tylko trochę więcej Ciebie lali niż Ty kogokolwiek !!!
|
|
Mirabelka ma rację. Dość tej błazenady. Facet miał kiedyś przechlapane, to i uraz do Łomży został. To właśnie jego kroili - to jak chcieli i kiedy chcieli. Przecież już na ten temat się wcześniej skarżył.... cyt" Autor: Hans Klos (---.241.81.adsl.skynet.be) Data: 30-10-05 18:35 policja łomzyńska to stare parówy mailem jiedys z nimi do czynienia na pogotowiu w obecnosci lekarza przykuli mnie do krzesla i walili palami"
|
|
co do tematu, to niebrakuje w lomzy ludzi zwanymi przez hansa"burakami", np. w usa ludzie sluchajacy muzyki country sa zwanymi redneck co podobnie brzmi, a sa to zazwyczaj tak zwani patrioci i faszysci, mamy paru na forum.....nie przytocze nickow. mi burak kojarzy sie z czlowiekiem jak hansowi ze ma zbyt wysokie mniemanie o sobie a tak naprawde nic soba nie prezentuje, no i 3/4 osiedla poludnie to ludzie z okolicznych wsi co tez niektorzy mogli by ich brac za buractwo...ale to juz indywidualna sprawa kazdego czlowieka kogo uwaza za buraka :] pozdrawiam
|
|
Przestańcie z nim dyskutować i odpowiadać na jego zaczepki nie będzie miał z kim dyskutować to i temat się skończy. Widocznie dostał pałą trochę za wysoko i ma poprzestawiane z lekka półeczki z rozumem. Pozdrowienia.
|
|
Hansowi chodzi chyba o to ze w Lomzy jest pelno kolesi co maja kase, rozwożą sie niezlymi furami, probują wyrywac fajne panienki a w rzeczywistosci są totalnymi burakami! ci ktorzy sie obrazaja i bulwersują z powodu tego teamtu to muszą miec cos z tą opcją 'buraka' wspolnego! to jest tak jakby prawda w oczy koliła. buraki przesiadują pod / w: Mc'Donalds , chamiak , 4plus itd. / metro itd oczywiscie bez urazy bo jam jest rodowity chłopak z Łomżyniewa :]
|
|
Ptysiu buraka to masz przed (twoi)lustrem ale to nie jest taki cwykły burak to jest burak z zerwoym przedziale inteligencji ;-)
|
|
Podejrzewam, że niejaki Hans Klos należy do tych "łomżyniaków", którzy jeszcze dzisiaj ul. Długą przetłumaczają sobie na Buczka, a Dworną na 22 Lipca (czy jak jej tam było...)... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Hans Klos nie podskakuj bo cie niemcy rozstrzelają
|
|
jak tam bateravy??? buraczycie troche czy nic???
|
|
NIE KARMIĆ TROLLA !!
|
|
Nie odzywać się już! Niech szanowny burak Hans Klos porozmawia sam ze sobą. K O N I E C T E M A T U
|
|
LOMZA TO WIOCHA nie ma tam nic wszyscy normalni wyjechali albo za granice albo na studia reszta siedzi albo pojdzie siedziec
|
|
Amen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |