poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Napadli z bronią w ręku

i mają się dobrze :) tylko patrzeć kiedy wyjdą na ulice i zrobią nam Francusko Angielską jesień

te ku*wy z rządu mogły by zalegalizować broń, to przynajmniej szanse jakieś byśmy mieli równiejsze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Napadli z bronią w ręku

Czesio rusz tyłek z domu i zobacz jak łatwo po ostatniej ustawie wyrobić pozwolenie na broń złóż papiery jeśli możesz mieć broń to na pewno ją dostaniesz. A wtedy zabijesz czeczeńca jakiegoś a forum Ci wyśle paczkę do więzienia ;)

Oczekuję tylko odpowiedzi;)

nie chodzi mi o zabijanie tylko o obronę, coś na zasadzie jak w stanach, dwururka by na ścianie wisiała to by się kocmołuch najpierw dobrze zastanowił zanim by napadł

I gdzie obrońcy tych wielce poszkodowanych Czeczenów? Dopiero jak wam do domu wejdą z bronią to zrozumiecie powagę sytuacji? NIE IMIGRANTOM z KAUKAZU w Łomży !

tu poczytaj , jak Czeczeni skarza sie na warunki mieszkaniowe w Lomzy :http://pokazywarka.pl/mxaofk/

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

moze pan kaminski w fun ocalenie wtąci 2 słowa:)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Teraz i On i Bronia mają przeje :b ane!!!

Ja tam rasistą nie jestem , Ale asfalt to ma swoje miejsce !!!
Jak sie nasze władze nie obudzą to z 5 lat będą płakać że niema komu na nich robić
Ja to pie***le nie płace podatków ani zusu
Jestem wolny i działam w szarej strefie
hihihihihihihihihi
NIE SMOLUCHOM !!!
CZARNI DO ROBOTY !!!

europejczyk

Mnie to tylko wkurza ta poprawnośc polityczna. Tylko chyba 4lomza napisała kim byli ci co napadli. W sensie, że cudzoziemcy.

Dokładnie Brzeczyszczykiewicz.
4lomza.pl podała co nastąpiło, a taka wspolczesna.pl ani mru mru o czeczeńskim pochodzeniu napastników (co jest istotne w kontekście ostatnich nagminnych oskarżeń Łomżyniaków o fobie narodowościowe).
Na dodatek pod tym jednym artykułem na wspolczesnej nie jest aktywne forum. chyba po to, żeby nawet żaden czytelnik się nie wygadał...
dno i żenada.

aż screena zrobiłem, żeby mnie ćwoki nie oskarżyły o pomówienia.
pod artykułem nie ma przycisku "Skomentuj", podczas gdy w innych artykułach zawsze były i są...
aha. sprawdzałem pod innymi przeglądarkami - też nie ma.

do tego obok ankieta o naszej tolerancji.

ogłaszam program pt.: ZERO TOLERANCJI DLA WSPOLCZESNEJ !

link:

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110919/REG20/123706634

pozdrawiam.

Aż dziwne, że jeszcze nie padł argument, że przecież Polacy też masowo napadają z bronią w ręku, w związku z czym ciemnogród ma się odczepić od obywateli Rosji narodowości czeczeńskiej ;)

to co było wiadome juz od dawna , tak skrzetnie zakrzykiwane przez fundację Ocalenia, zastraszane przez lewackie ugrupowania po prostu nie wytrzymało próby czasu i pokazało swoje oblicze.

Pytam sie tych więc wszystkich madry a w szczgólności Pana Kamińskiego co to jest? Skoro tak intensywnie i z takim zapałem tępił Pan wszelkie próby społecznej obromy przed tego typu agresją niech Pan z równą zawziętościa i determinacją nam to wytłumaczy.

Czekamy na Pana odpowiedź - tu się ważą losy Pana wiarygodności.

Riposta

ja mam rade:
radykalnie podniesc zasilki zbierane z podatkow wyborcow po i lewactwa coby biedni cz.................... nie musieli w pocie czola rabowac barow narazac sie na odsiadke . to skandal jak oni sa traktowani a wy co polacy sobie robicie po 12 godz na tych budowach po barach nie chodzicie a oni siedzia biedni na st rynku pomysly wpadaja do glow.
ZWIEKSZYC ZAPOOMOGI ULEGAC PRACOWAC NA NICH

współczesna już uruchomiła pod tematem komentarze.

ja rasistką nie jestem ale jak widzę u mnie w bloku jak oni sobie zyja za nasze pieniadze to złość mnie ogarnia ich stac na siedzenie w domu i robienie dzieci nikt z 8 osobowej rodziny nie pracuje dzieci sie nie ucza chodza pod klatką po nocy małe dzieci !!!ale stac ich na samochód dobry tel. i porzadne zakupy a pomoc polskim rodzinom to nie ma komu a nie raz bywa tak ze oboje pracuja a dzieci głoduja niech ida do pracy niech zarobią a na pewno wtedy zmieni sie opinia i poglad na ich temat a nie stoja grupami pod klatką moje dziecko az sie ich boi bo sa bez kultury dra sie na całe osiedle wołaja sie pod balkonami ostatnio nawet dzieci sikali na balkonie to szczyt wszystkiego jestem za edukacja tych ludzi moze tak im pomozemy bo mi to szkoda tych dzieci brudnych chodzacych po nocy

mariusz

http://vimeo.com/27142832 - co się dziwić , oni mają przestępczość we krwi.

Panie Kamiński nic Pan nie ma do powiedzenia w tej sprawie. Przeciez niedawno tak zywo organizował pan policję i inne słuzby przeciw obywatelom tego kraju którzy mieli odmienne zdanie w sprawie emigrantów z czeczeni?

Riposta

co tu tak cicho o ile pami.ętam pobicie dóch czeczenek wywało burze w mediach i odsadzanie od czci i wiary mieszkańców miasta Łomży. Natomiast napad z bronia w ręku na bezbronną kobitę i rabunek pieniędzy jest całkowicie pomijany , podobnie jak inne przestepcze czyny tej miniejszości. Dlaczego? Czy im wolno? Czy poczucie zagrożenia miejscowej ludności jest zatem wyimaginowane i stanowi siłe napędową rasizmu?

Riposta

moze pan kaminski wystąpi w informacjach na polsacie i nadmieni cos na ten temat bede ogladal:)

Cisza, bo tytuł źle sformułowany. Założyłem nowy temat, zobaczymy, czy będzie większe powodzenia.

A na który lokal oni napadli,wie ktoś?

http://www.youtube.com/watch?v=im8MT5mlfjg#t=3m29s na ten

To jest na Sikorskiego?W którym miejscu???

A no rzeczywiście . To jednak jakiś inny salon.

To wkońcu na który "salon gier" napadli oni?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org