Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Henna brwi. |
Witam chciałabym sie dowiedzieć, gdzie bym mogła wyregulować brwi i zrobić ich henne, chodzi mi o bardzo naturalny efekt. Jaki jest koszt? Jak długo trzyma sie kolor? Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Henna brwi. |
Okolo 25 zl na Hipokratesa u salonie EWA. Powiesz pani kosmetyczce, ze chcesz delikatna naturalna henne i Ci zrobi. Efekt to zalezy miesiac spokojnie ponosisz :)
|
|
a henne rzęs? Lala22
|
|
Dziękuje za odpowiedz:) A inne miejsca? Może taniej?
|
|
Idź do p. Krzysi na starym rynku. p.s.- w wiekszości gabinetów kosmetycznych robi się henne, a cena jest mniej wiecej na tym samym poziomie. Ja polecam Stary Rynek.
|
|
Za henne brwi, rzes i woskowanie twarzy (wasik i bakobrody) oraz regulacja brwi: razem 50 zl, wiec mysle, ze sama henna brwi i rzes to jakies max 30 zl
|
|
a w intercosmetic tez robią hennę brwi? kogo polecacie?
|
|
Szukam dla żony jakiegoś dobrego salonu w okolicy. Henna http://www.zawszepiekna.pl/pielegnacja-brwi-i-rzes-c-15.html jej się marzy. Polecicie coś?
|
|
Henna z regulacją nie powinna być droga, myślę, ze około 20 zł maksymalnie. Warto też spróbować samodzielnie sobie zrobić, z czasem można dojść do niezłej wprawy.
|
|
Fajna sprawa! Ja bardzo często chodzę i sobie chwalę, właśnie przez to, że jest to niezwykle ułatwiające życie i codzienną rutynę sprawa :D Torby skórzane oraz kaletnictwo - moje pasje.
|
|
Diva na Wyszyńskiego polecam ;)
|
|
Do tego trzeba mieć brwi, a mnie po ciąży powypadały brwi i nie chcą odrosnąć.
|
|
To może warto skorzystać z makijażu permanentnego brwi lub z henny pudrowej ?
|
|
Jeśli zależy ci na długotrwałym efekcie to polecam się zastanowić nad makijażem permamentnym ;) Spora inwestycja, ale jednorazowa i problem z głowy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |