Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TANIE ciuszki dziecięce ? |
Mam pytanie - gdzie w Łomży można kupić fajne ( nie zniszczone) tanie ciuszki dla dzieci (rozm 74-80) chodzi mi o jakieś sklepy z tanią odzieżą lub outlety ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TANIE ciuszki dziecięce ? |
Zajdź do PEPCO. Mają naprawdę ładne, tanie ubranka, całkiem dobrej jakości. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
A ja Pepco nie polecam, ubranka są kiepskiej jakości, założone 2-3 razy robią się powyciągane i wyglądają jak stare. Niektóre tylko po wypraniu i uprasowaniu wyglądały jak mocno zużyte. Odradzam. Polecam za to sklep z używaną odzieżą na Wyszyńskiego - ciuszki są dobrej jakości, firmowe i często nowe albo bardzo mało używane, także wyglądają jak nowe. Są też całkiem nowe ubranka z metkami, ale te są droższe.
|
|
ja posiadam dużo nie zniszczonych ciuszków ze stanów dla dziewczynki , jakby kogoś interesowało, od niemowlaka do 4 lat ( zohan8@o2.pl ) szpenio - człenio!!!!
|
|
mam duzo firmowych ubran dla dziewczynki na wiek 4-8,zainteresowanym odkupieniem podam namiar.
|
|
Sklep Studio- MP tam na Mazowieckiej tam mają ładne ubranka dla dzieciaków. Słyszałem juz od kilku osób że fajne ciuszki dla dzieci i dorosłych ,zreszto już ktoś pisał na forum o tym sklepie...
|
|
Chodzi mi o ubranka dla chłopca (spodnie, sweterki, bluzy). W MP Studio byłam ale tam mają dla starszych dzieci z resztą jakość była kiepska... PEPCO czasami coś fajnego można kupić - a gdzie ten sklep na Wyszyńskiego?? i czy są ubranka w takich małych rozmiarach jak 74-80 ??
|
|
podaj maila wyślę zdjęcia
|
|
ubranka z Pepoco strasznie sie spieraja. Fajne niezniszczone i markowe ciuszki mozesz kupic w ciucholandzie Lejdis kolo centrum katolickiego i na wysyznksiego na przeciwko biedronki tam co kiedys byla piekarnia
|
|
Pepco? Hehe ubranka z pepco rosna razem z dzieckiem h0jowe forum
|
|
Te, które kupowałam, nie wyciągały się... ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Jest nowy sklepik KAJTEK na Mickiewicza na przeciw siódemki. Żona kupiła ostatnio tam fajne ciuszki.
|
|
Nie polecam Pepco. Ubranka są nie dość, że nie trwałe to jeszcze nie wymiarowe. Kiedyś kupiłem dres dla chłopca, to bluza była w sam raz a spodnie za szerokie. Innym razem spodnie dresowe były dobre a bluzka ciut ciut za mała. Pranie je strasznie niszczy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |