Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiszące oczekiwanie |
również bylem w wiszących ogrodach. na jedzienie (nie smaczne) czekałem ponad godzinę, obługa nie miła, zero uśmiechu a czuć stres. jedyne co ładne to widoki i strona internetowa, którą pewnie zrobili ludzie pani Gessler. Więcej tam nie wrócę...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiszące oczekiwanie |
Korzystaj wiec dalej z mc donalda. Tam podają od razu. Nie byłem tam ale wiem, że tam gdzie robią dobre jedzenie ( nie odgrzewane) trzeba poczekać. Przejdź się do restauracji między szkołą 7 a lidlem. Tam też poczekasz, bo wszystko jest świeże.Ale raczej też będziesz niezadowolony, bo tam nie zamówisz kebaba .
|
|
Naj jedzonko w okolicy jest w restauracji ,Pod Topolami' w Konopkach w kierunku na Wawe. Co prawda nie jest tanio,ale podanie i smak PRZEWYBORNIE. Tam i p.Magda nie musi jechac by cos zmieniac. Nie ma takiej potrzeby. ,Krawaciarze' uwielbiaja tam zajezdzac bedac w drodze na Mazury.
|
|
To znaczy ze obsluga dziala w kratke.? Bo raz pisza ze jest dobrze a raz zle. ...
|
|
Rzeczywiście, w okolicy najlepsze jedzenie i obsługa jest ,,Pod Topolami". ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
znam dobre restauracje, nawet w okolicy Łomży. Zgadzam się, że przy pewnych daniach trzeba poczekać. Np. w Parku Łazienkowskim w Warszaiwe można wybrać w dużym zbiorniku wodnym rybę i oczywiście trzeba poczekać nim ją oprawią i zrobią i do tego jest przystawka. W Nowogrodzie na zwykłe danie czeka się ok. godziny, a słyszałem opinie, Pani kelnerka zapomniała co podać i wracała zapytać. Zgoda, że jest tanio, że mają ładną stronę www ale czy to wystarczy..?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |