Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry serwis LAPTOPÓW Łomża |
Jak w tytule, czy jest coś takiego wogóle w Łomży, czy nie zdzierają zbytnio i czy chociaż trochę znają się na rzeczy? Zależy mi ogólnej konserwacji hardware, tj wyczyszczenie wnętrza, obniżenie temperatury procka(nasmarowanie pastą termo-przewodzącą itp), wymiana zepsutego złącza rj45, naprawa niedziałających przycisków multimedialnych,sprawdzenie czy laptop lub zasilacz nie niszczy przypadkiem baterii), ewentualnie kupno oryginalnej baterii... Możecie kogoś polecić? Z góry serdeczne dzięki ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry serwis LAPTOPÓW Łomża |
coś jest za PWSiP podobno _____________________________ www.lomzyniacy.pl
|
|
Lepiej kupić nowego a nie inwestować w starego klamota i naprawiać tyle rzeczy.
|
|
bogdan49, nie każdego stać na zakup nowego sprzętu...mnie na przykład nei bardzo.... 2152 idź do eksperta (bodajże jest to ul. Bema), obok złotej rybki na rogu, tam Tobie ogarnął co potrzeba i będzie to o niebo tańsze niż zakup nowego lapka bo żadna z wymienionych prze Ciebie rzeczy nie należy do skomplikowanych ani pracochłonnych (może za wyjątkiem czyszczenia). Wolność? Po co wam wolność? Macie przecież telewizję
|
|
Idź do Experta na Broniewskiego, a jak oni sobie nie poradzą sprzętowo to podeślą do człowieka, który sobie z tym na pewno poradzi.
|
|
oj do experta to bym nie polecał sie chwalą ze robią wszystko a tak naprawde to niekoniecznie ja bym dał do speed-a na miejscu nie robią tylko wysyłają ale przynajmniej do konkretnego serwisu gdzie mają pojęcie
|
|
Na miejscu laptopy serwisują w Unitechniku na Starym Rynku. Pracuje tam Pan Zbyszek, elektronik z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem. Na naprawy dają 3 miesiące gwarancji. Wiem, bo pzn Zbyszek naprawiał mi kilka rzeczy oraz laptopy znajomych.
|
|
Sam wyślij , na forach można znaleźć dobry i niedrogi serwis.
|
|
akademicka 20 lokal 124, za pwsip.
|
|
Witam Polecam Xeromax na Mazowieckiej, tanio i uczciwie. Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
podbijam, wie ktoś?
|
|
Zapraszamy do serwisu "NUMiK" przy ul. Małachowskiego 2a lok. 3a w Łomży.
|
|
W tablecie szybkę to mi wymienili na Wybickiego, tam jest taki serwis, Arvika się nazywają (www.arvika.pl). W miarę szybko się tematem zajęli i dużo nie skasowali, może tutaj popytaj. Hej!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |