Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca |
dlaczego w łomży nie ma pracy.w której zarobiło by sie normalnie na życie . a to dlatego że karzdy by chciał byc szefem pootwierali sobie firmy i udają mocnych szefów zatrudnią kogoś za grosze. myślą że sie zbogacą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca |
jak mają Cię zatrudnić za dobre pieniądze jak popełniasz podstawowe błędy ortograficzne..... "karzdy" !!!!KAŻDY!!!!!
|
|
bo jest kiepsko na rynku, bo są zatory płatnicze, bo praca jest opodatkowana (podatki, zus i inne oplaty z tym związane) czyli jak dobra luksusowe, bo często ludzie myślą o kasie a nie o wykonaniu pracy którą powinni, bo klienci wybierają dobra wyprodukowane gdzieś w świecie i wydają pieniądze poza miastem, itd... to wszystko ma wpływ ...
|
|
kiedy do was WSZYSTKICH DOTRZE PRAWDA???? ,ze LOMZE ZAORANO !!!!!!!!!!!!!!!! iiLomza obecnie wyglada tak: "lepszy najmniejszy handelek niz szpadelek" to jest przyslowie zydowskie ale jakze prawdziwe!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wiec po co tam siedzicie i placzecie ... Kiedys bylem na szkoleniu z metod sprzedaży i prowadzacy powiedzial, ze tylko od nas zalezy ile zarabiamy... Powiedzial, ze teraz masz 2 tys ale za pare lat mozesz miec 5 albo 10 - zalezy od Ciebie i Twojego zdeterminowania. Teraz po 5 latach od tego kursu powiem tylko, ze ma gosciu racje. Zarabialem 2 k PLN ale kopnelem sie w d... i zaczelem zmieniac swoje zycie. Obecne zarobki utwierdzaja mnie w przekonaniu ze nasze zarobki zaleza tylko i wylacznie od Nas samych, tego co potrafimy robic, jak jestesmy wykszatlceni i nie chodzi tu o dokument potwierdzajacy ukonczenie studiow bynajmniej, a umiejetnosci... Pozdrawiam. Radek
|
|
radeusz większych głupot nie czytałem, pewnie tatuś Ci sklep przekazał szefie ---------------------------------------------
|
|
Zdziwilbys sie dvw - do wszystkiego doszedlem ciezka praca. Oczywiscie nie dostaniesz tego rok po skonczeniu szkoly. Mi zajelo to zaledwie :D 13 lat. To nie szkodzi, ze nie rozumiesz, z czasem pojmiesz o co chodzi. Po prostu nie siedzialem na dupie i nie biadolilem jak wiekszosc, podnosilem kwalifikacje aby wrescie zaczac zarabiac dobra kase - a ze finalnie musialem opuscic kraj, to juz inna bajka, w PL moje mozliwosci stanely w martwym punkcie.
|
|
Radeusz W Polsce właśnie tak wygląda rzeczywistość! Ja pracuję w małej 9-cio osobowej firmie w Piątnicy w której wszyscy biadolą wiecznie że kasy nie mają. Jednak tyrają za grosze bardzo chętnie i dają się okradać do granic możliwości zamiast wziąć sprawy w swoje ręce i iść np. po podwyżkę czy coś innego! Praca jest tak ciężka że już wyzyskuje jeden drugiego bo sobie rady nie mogą dać i przez to dochodzi do sporów między pracownikami . Mam też wrażenie że w firmie tej ma miejsce mobbing!!!
|
|
grubaryba to zwolnij się wreszcie z tej piekarni, a nie biadolisz od miesięcy. To nie jedyna firma!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
najlepiej nic nierobic i brac kase za darmo heheehe,wiesz 1000 zl to malo najlepiej 2000tys i lezec hehe,to jest praca.Ja pracuje juz 3 lata w piekarni i mam 1000 na reke,jestem zadowolony
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |