Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kierownicza armia Czerniawskiego... |
A jakże może być inaczej ,raczka,rączkę myje itd... Czy w ratuszu nadal dwie urzędniczki na dole budynku przyjmują pisma? Aż DWIE tam są potrzebne? NIE DO WIARY!!! Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kierownicza armia Czerniawskiego... |
znany już jesteś z donosów, taki typ roszczeniowy. Czy teraz będziesz rozliczał urzędniczki z ich pracy:)? Myślę, że większość czytelników forum ma Ciebie po prostu dość
|
|
A jak byłaby jedna to byś narzekał/narzekała, że w kolejce musisz stać, a przecież podatki płacisz. Tępa/tępy jesteś, jak zepsuta brzytwa.
|
|
Lewacy zawsze prowadzili politykę prorodzinną. Szkoda tylko, że dbali tylko o własne rodziny.
|
|
TO SUPER:)))))))))))) pierwsze zadanie ----------- ZLIKIWDOWAC SMROD ,FETOR W LOMZY PANIE CZARNIAWSKI!!!!!!!!!!! WESPOL Z KIEROWNIKAMI!!!!!!!!! ma pan super zaplecze!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
jesteś zapewne pracowniczką ratusza tak się napinasz hi hi hi Właśnie ze będę pisała o wszystkim co uważam za słuszne i potrzebne i szkodliwe społecznie .hihihi .A mogą mnie jedynie mieć dosyć ci co maja coś na sumieniu !! Eva Ali-baba
|
|
Autor: alibaba (---.139.184.19.introlan.pl) Data: 16-09-11 11:01 jesteś zapewne pracowniczką ratusza tak się napinasz hi hi hi Właśnie ze będę pisała o wszystkim co uważam za słuszne i potrzebne i szkodliwe społecznie .hihihi .A mogą mnie jedynie mieć dosyć ci co maja coś na sumieniu !! ,Człowiek niech będzie szlachetny, Pomocny bliźnim, dobry! Bo tylko wtedy jest inny Od wszystkich znanych nam isto _______________________________________O kim mowisz i do kogo?????????? dokladniej prosze a nick Alibaba swiadczy o cudach:))))))))))))))) Nigdy w zyciu nie pracowalam w UM! ale pierwsze zadanie Prezydentowi dalam:))))))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
do JULII jesteś zapewne pracowniczką ratusza tak się napinasz hi hi hi Właśnie ze będę pisała o wszystkim co uważam za słuszne i potrzebne i szkodliwe społecznie .hihihi .A mogą mnie jedynie mieć dosyć ci co maja coś na sumieniu !! Eva Ali-baba
|
|
ee, alibaba daj spokoj! :)))))))))))))) a juz sie wscieklam ,ze to do mnie takie "Wycieczki" :))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
a ja się nie wściakam , alibaba to chora kobieta. Pracuję w innym urzedzie .... to może i w moim wykryjesz zbędnych urzędników:)))
|
|
tak Ciebie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |