Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A może by tak w Łomży ??? |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A może by tak w Łomży ??? |
w pełni popieram kolege Zbycha ............
|
|
a ja sie spytam: po co oni zawsze rano stoją przy przejściach dla pieszych? chyba po to zeby tylko stać.
|
|
POPIERAM ZEBY ZLIKWIDOWAC ICH. ...
|
|
Ostatnio próbowałam dodzwonić się, żeby mi żuli z pod okna pogonili... niestety już skończyli dyżur :( Też jestem za likwidacją. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
W pełni jestem za polują z tym swoim śmietnikiem. A słyyszał ktoś kiedyś żeby jakąś akcje przeprowadzili życie komuś uratowali? Choć raz się komuś na coś przydali??? Wywalć tych dziadów :P Oczekuję tylko odpowiedzi;)
|
|
Może i opierd...ją się podczas służby ?! Ale u mnie mają DUŻEGO + bo kilka dni temu darowali mi mandat :) za " bardzo złe" parkowanie ;) !!! ---------- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich ----------- ------- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich --------
|
|
kittka701 ale jak by ich nie było to byś mandatu nie dostała :-)
|
|
Zbychu Ty tu tematu nie zmieniaj, a koze pekluj na grilla ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Teraz mam powazniejszy temat o straznikach
|
|
ja miałem 1 mandat za parkowanie heheheheheee 2 minuty przekroczyłem ...... a ich nie widziałem
|
|
Zbychu , tego akurat nie jestem pewna? - kiedy wróciłam do auta oni stali obok i już coś w kajetach notowali-pewnie nr rejestracyjny ? HGW? Dostałam pouczenie w wyjątkowo miłej formie -od pewnego Strażnika , karteczkę "zlikwidował" i po sprawie ;) A nie był to Dzień Kobiet ani jakieś inne miłosierne święto ;) Tak czy siak - raz mi się udało :D ------- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich---------
|
|
jestem za :)
|
|
kittka701 nie ściemniaj pewnie atrakcyjna jesteś i se chłop oko nacieszył haha Trzeba ich zlikwidować !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
to nie temat na zaproszenia ale raczej wyproszenia haha Nie mam czasu :-(
|
|
to kup sobie wózek za wczasu ... hahahahaaaa
|
|
Kasy niet wydałem na neta żeby napisać post o strażnikach :-(
|
|
|
Zbychu, ha ha ha .... - eeeee , ja tam skromna jestem ;) .... ale jak chcecie to likwidujcie ;) - jestem za a nawet przeciw ------ lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich------
|
|
Jestem za NieUregulowany mandat za źle parkowanie... Dodam że tylko zaczął notować a ja przyszedłem.. prosiłem, płacić od razu chciałem... nie! Musiałem czekać aż się wypisze, zdjęcia porobi i podpis dostanie... dowód spisywał .. Bite pół h zeszło... Nie zapłacę! Drugi nieopłacony za fotoradar .. zdjęcie nieczytelne Nie zapłacę! Jestem za likwidacja straży miejskiej! Podpisuję się obiema rękami !
|
|
Patrząc po wpisie wyżej chyba muszę być jednak atrakcyjna ??? Nie ma co ;))) ----- lepiej należeć do niektórych niz do wszystkich-------
|
|
chyba raczej tak bądź masz dar przekonywania w oczach ..
|
|
kittka701 na ekranie mi się wyświetla tęcza tzn że jesteś atrakcyjna mój komp czuje na odległość Musimy zebrać podpisy !!!
|
|
No akurat wtedy Robciu, to miałam sunglases in my eyes ..... ;) Ale następnym razem spróbuję bez ;)) -------- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich -------
|
|
Zbychu, weeknik zaczyna się jutro.... a Ty juz dzisiaj coś pobrałeś??? ;)))) ------ lepiej należeć do niektórych niz do wszystkich -------
|
|
kittka701 następnym razem może już nie być straży miejskiej ... heheheheee zostanie police :)
|
|
Robciu , no to przetestuję swój urok osobisty na police-man'ach ?!!! hi hi hi ------ lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich-------
|
|
oby nie było takiej potrzeby kittka701 :)
|
|
Robciu, taak , masz rację !!! nie będę kusić losu .... Póki co mam czyste konto i niech tak zostanie-AMEN! ------ lepiej należeć do niektórych niz do wszystkich-------
|
|
to co z nimi zrobimy ????
|
|
Wywalamy Straż Miejską !!! Teraz są wykopki znajdą prace !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |