Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory |
Ludziska podnieśmy frekwencje, idźmy wszyscy na wybory !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory |
juz idziemy
|
|
popieram!!! Głosujmy, aby coś można było zmienić, bez względu na opcję polityczną :) Pjotr
|
|
Dokładnie. LUDZIE ZAMIAST MAJACZYĆ MÓJ GŁOS NIC NIE ZMIENI TO IDŹMY WSZYSCY NA WYBORY. Od lat frekwencja wyborcza to śmiech na sali.
|
|
To ja już idę żeby się nie spóźnić :):):)
|
|
zadzieram kiece i lece hehehe
|
|
Dla mnie to jest szczyt chłamstw i obłudy, więc małgorzatko jak chcesz iść to spełnij swoją skomę i obowiązek Polki to droga otwarta, lecz z obecnych spostrzeżeń wynika, że kogo by nie wybrali to są to tylko jego obietnice to co on obiecuje. Później mówimy mu "siema" - i albo sie ma albo sie nie ma i zawsze zostaje to drugie, czyli puste obietnice, więc żeby mieć czyste sumienie to polecam nie wybierać sobie kolejnego złodzieja i z góry powiedzieć że "sie nie ma", bynajmniej nie będziemy zawiedzeni. Powodzenia w rozumowaniu. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
nie ma dla mnie opcji politycznych, nie mam zamiaru wybierać lepszego zła
|
|
ja juz jestem i czekam ale nikogo nie ma mam tylko kubek , breloczek i długopis z PO od Pana kandydata numer 5 Przybij Piątkę :-)
|
|
zamiast łazić na wybory można by ich wszystkich wysłać na przymusowy rejs to katynia tupolewem :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |