Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Salon "Euforia" ???? pilne |
Proszę o kontakt osób oszukanych przez właścicieli salonu fryzjerskiego działającego dawniej pod nazwą ''Anna i Krzysztof'' lub aktualnie po zmianie nazwy na "Euforia'' mieszczącego sie na ulicy Wyszyńskiego w Łomży. A konkretnie chodzi o osoby które szkoliły się u owych właścicieli i zostały przez nich oszukani lub źle traktowani bardzo prosze o szybki kontakt na adres e-mail: zubr2633@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Salon "Euforia" ???? pilne |
Woow ! Znam osobiscie tych ludzi :D nie spodziewalbym sie takich szopek po nich ;-D
|
|
my tez sie nie spodziewaliśmy a jednak okazali sie oszustami i potrzebna jest pomoc zeby wiecej to sie nie powtórzyło
|
|
A ciekawe co takiego tobie zrobili ze tak o nich mowisz jak masz jaja to o nich napisz a nie tylko po ludziach i internecie o nich gadasz
|
|
moja znajoma się szkoliła tam ... ale dopóki nie dowiem się o co chodzi to jej nie powiem że tu na forum ktoś pisze takie rzeczy
|
|
to sie odezwij na meila to sie dowiesz
|
|
i jesli tam sie szkoliła to powinna wiedziec o co chodzi ja chce tylko odzyskać to co zostało odemnie wymuszone prze tych ludzi
|
|
taka sytuacja jak moja miała juz miejsce wcześniej a dowodem jest to ze ci państwo mieli zakłąd pod inną nazwą i winnym miejscu jakby nie mieli nic na sumieniu to by nie zmieniali nazwy salonu i dlatego szuma osób które miały cos z nimi wspólnego
|
|
czemu nie zgłosisz tego na policję? Jeżeli zostałąś oszukana to tam trzeba się kierować, a nie tu,,,,
|
|
zostało to zgłoszone tylko ze potrzebna jest osoba kóra tez została oszukana prze nich a wiem ze są takie osoby
|
|
i jak pomożesz mi ??
|
|
Re: Salon "Euforia" pilne |
zubr2633 ADRES MASZ AKTUALNY
|