Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ksiozki |
Mam do sprzedania ksiozki : Wos zak pod wyd Operon, biologia 1 zak roz wyd operon biologia 2 zak pod wyd operon historia 3 wyd operon zak pod podstawy przedsiebiorczosci podrecznik wyd operon repetytorium matura jezyk angielski podstawa Macmillan alles klar grammatik wyd wsip Dachfenster do klasy 2 wyd Pwn Format intermidiate cw i podrecznik Podajcie gg a sie odezwe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ksiozki |
Ja mam prawie nowy Słownik języka polskiego jeśli Ciebie interesuje, oddam za grosze ;)
|
|
nooo,, ja od ciebie nie kupie !!!!!!!!!!!!!!!!!! mloda 24! UCZ SIE Z NICH ,MOZE PRZESTANIESZ PISAC Z BYKAMI!!!!!!!!!!!! "ksiazki" a nie " ksiozki :" c ty naprawde masz 24 lata i taka tepa??!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
nie kupujesz to co piszesz za glupoty sam sie naucz pisac i czytac a nie obrazasz ludzi
|
|
a ja mam do sprzedania notatki wsap pierwszy semestr. po hu.j pisać te wypociny tych staruchów w wieku eutanazyjnym jak już można mieć gotowe
|
|
r: mloda24 -super !! robisz postepy :))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
jakie postepy kurcze dziwny z Ciebie czlowiek :)
|
|
przestalas z "bykami" pisac :)))))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
...takie czasy Facebook-a i dyslekcji i tym podobnych wymysłów ;) Nie ma więc co się dziwic ;) ksiozki ;) ee ciuki :)
|
|
A co za roznica jak sie pisze wazne aby bylo wiadomo o co chodzi chyba :)
|
|
jakby nie było różnicy, to by się ludzie po du.pach całowali
|
|
Rzepicha- generał mial na nazwisko Piłsudski a nie Piłsudzki.. Pozdrawiam ;)
|
|
Pozostala mi ze szkoly taka ksiąszka.Mechanika techniczna-W.Siuta. Potrzebuje ktos?
|
|
siwysiwy siwy... łodłuz te ksiąSZke na bocek , pzyda ci sie na drugi rocek , MATOŁKU!
|
|
|
Kzionrzki za nie drogo spżedaaaaammm !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |