Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trasa Via Baltica - badania |
Witam Piszę pracę magisterską o trasie Via Baltica. osoby zainteresowane tą inwestycją serdecznie zapraszam do wypowiedzenia się i wypelnienia ankiet na stronie: http://via_baltica.w.interia.pl/ankieta.html Będę wdzięczna za każdy wypełniony kwestionariusz i konstruktywne komentarze oraz uwagi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trasa Via Baltica - badania |
Ciekawe badania. Nie wiem tylko co może z nich wyjść. Nie za bardzo widzę, co psychologa może interesować trasa szybkiego ruchu...
|
|
|
Jeszcze raz zachęcam wszystkich zainteresowanych do odwiedzenia naszej strony i wypełnienia ankiet. Pozdrawiam
|
|
to za 6-10 lat bedziemy mieli via baltice ale gdzie ?
|
|
Albiero: na twoja strone juz wchdziło trochę forumowiczów, bo podawałem ten link juz, znalazłem go na którymś z forów białostockich :P
|
|
Te wszyskie ankiety są sformułowane z złożeniem konkretnego wariantu. Świadzczy o tym choćby pytanie nr 9 (od którego wariantu trasy liczyć odległość?) na stronie http://via_baltica.w.interia.pl/viabaltica.html. A może ktoś układając ankietę szuka tylko ptwierdzenia swoich poglądów? Rozumiem - dyplom, ale chyba nie warto zawracać sobie tym głowy. Jeśłi ktoś jest przekonany o swoich racjach, jak dyr. T. to i tak nic go nie przekona, że prawda leży gdzieś indziej. I rewelacja ostatniego czasu. Dyr. T. zorganizował jakichś ekologów, którym się obwodnica Łomży nie podoba, podczas, gdy na stronach internetowych wszystkich liczących się organizacji ekologicznych czytamy o tym, jak to wariant łomżyński jest lepszy od białostockiego. To dopiero się nazywa socjotechnika, panie T. A wszystko po to, żeby wykombinować jakiś argument, żeby Via Baltica przebiegała przez Suchowolę, bo przecież z trasy przez Białystok już dawno zrezygnowano. Od Choroszczy do Białegostoku jest ok 12 kilometrów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |