Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kupno dobrego zegarka |
Czy ktoś wie gdzie kupić dobry i tani zegarek . ( młodzieżowy) Z góry dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kupno dobrego zegarka |
Dobry czy tani ??? Bo połączyć tego sie nie da :)
|
|
dobry w szwajcarii,a tani na rynku przy dworcu
|
|
Nie trzeba od razu kupować od razu IWC, Breitling, Tag Heuer lub coś podobnego. Można taniej. Świetną alternatywa dla drogich zegarków jest firma BURETT (ta szwajcarska firma zrobiła plajtę i kupili ją koreańce) - solidna robota za małe pieniądze. Na dodatek mają dość odważny design - młodzieży się spodoba. Nowe kosztują ok. 1000$ ale u nas można kupić dużo taniej. Z gorszych marek mogę polecić niektóre modele Seiko z serii kinetic. A czy seiko są dobre - to zależy od oczekiwań... P.S. Ja mam Casio za ok. 100zł.
|
|
młodziezowy tzn...ile lat bedzie miał potencjalny własciciel???chcesz nowy czy uzywany???
|
|
a co, na komunię nie dostałeś ?
|
|
Na ebay-u ze Stanów kup. Jeżeli kupisz 3 , zapłacisz jak za 2 z przesyłką. http://bizuteria-zegarki.shop.ebay.pl/Bi-uteria-i-zegarki-/281/i.html?_nkw=zegarek&_catref=1&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282
|
|
Za darmo oddam;) funkiel nówka
|
|
Kupno dobrego zegarka |
Jubiler ul. Długa 21A, bodajże Jubiler u Pieciaka (?) tam jest sprzedawca, który naprawdę zna się na zegarkach i doskonale wskazuje model, który Tobie odpowiada:) wiem...bo sama kupiłam tam już dwa zegarki:) na dodatek zawsze można trochę ponegocjować. money
|
|
Bym chciał nowy . A właściciel ma lat 15 -20 . I bardziej chce sportowe niż wizytowe. Dzięki za odp. ;)
|
|
Casio, seria Edifice
|
|
Księżnej Anny 23, lok.9 Mają także towar na allegro http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=511222 Kupiłem u nich 2 zegarki casio i jest ok.
|
|
Nie wiedziałem, że ktoś ma taki wybór Zippo w Łomży. Co do zegarków to mam Diesla i jestem z niego zadowolony.
|
|
Często tak robię, że najpierw szukam sklepu w Allegro z Łomży, pozniej odbieram towar przy okazji. Szkoda tylko, że tak mało sprzedawców decyduje się na sprzedaż asortymentu poprzez Allegro....
|
|
Jesli chodzi o solidny i niedrogi mlodziezowy zegarek to polecam ci mlodziezowo wygladajacy,szwajcarski SWATCH. Kupujac go masz pewnosc ze nie spotkasz identycznego u drugiej osoby,jesli wyglada podobnie to moze roznic sie np.kolorem koperty.Firma ta zawsze kazdy zegarek robi w ,pojedynczym egzemplarzu'. Mam go juz 14 lat.Zawsze ,chodzi' co do sekundy i jeszcze nie musialem wymieniac baterii. Solidna robota za niewielkie pieniadze! Nie spotkalem Swatch-a u zadnego jubilera. Tylko Allegro.
|
|
a na h.uj kupować zegarek jak w komórce można sprawdzić która godzina :-) ?? jak chcesz się napić piwa to kupujesz fabrykę? o żesz kurwasz twasz barabasz
|
|
Dziękuje bardzo za odpowiedzi mam nadzieję, że poszukiwania się zakończą w najbliższym czasie ;)
|
|
Firma Traser sprzedaje porządne szwajcarskie zegarki, tylko w PL są one mało popularne (prawdopodobnie ze względu też na cenę) . Na allegro znalazłem jeden taki zegarek i wygląda naprawdę konkretnie :)
|
|
siwysiwy ma rację !!!! Ja również jestem za SWATCH'em - są wyjątkowe, wodoszczelne ;) i niezawodne !!! Polecam - ale tylko oryginały!!!! ------- lepiej należeć do niektórych niz do wszystkich-------
|
|
Najlepiej przez internet.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |