Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam pracy |
szukam pracy jako katecheta jakby ktos słyszał ze potrzebuja kogos prosze o kontakt
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam pracy |
:-) pytaj o paplika na forum polityka on będzie coś wiedział w tym temacie
|
|
denver hehehehe .... chłopak szuka pracy a ty żarty robisz sobie;)
|
|
W Kurii pytaj a nie tutaj :):):)
|
|
mafiozi z kurii na pewno gdzieś cię wcisną Łomża jest bogobojna i tu można siać siać siać :-)
|
|
|
|
zbieram znaczki ..
|
|
to idż do kościoła, niech ci ksiądz z ambony ogłosi , że lewus co nic innego nie potrafi szuka leszka na kajak , PRACA ? co to za robota gdzie nic produktywnego nie robisz , tylko mantykologia i mniemanologia wydumana, kto i za co będzie patosił ? ksiądz ? na pewno nie ze swojej kasy, my z naszych podatków, a ja nie chcę utrzymywać takiego DARMOZJADA jak Ty
|
|
co ty za głupoty piszesz dajesz pieniądze na wypłaty dla choć 1 nauczyciela darmozjadem sam jesteś ciekawe czy już poprosiłeś rodziców by opłacili ci inernet bo tak łatwo po to się kończy studia by potem zwracały się
|
|
zezowate szczęcie masz racje łukasz 432 słuchaj włąśnie każdy pracujący człowiek daje pieniądze na nauczycieli a klechistan i tak ma za dużo kapusty także mógłby opłacać "nauczycieli" twojego typu a za te pieniądze co wywala się w klechistan zwany dalej podatkiem kościelnym którego już dawno nie powinno być można by np wybudować trochę mieszkań komunalnych ..........
|
|
bierz pracę jaka jest :) albo będziesz czekał na swoją posadę katechety przez jeszcze 5 lat ---------------------------------------------
|
|
LUKASZ WIDZISZ PRZEMADRA MLODZIEZ JUZ CI poMOGLA GLABY KAPUSCIANE NIE POZDRAWIAM. Dziad
|
|
no to akurat fakt
|
|
miło mi że to zrozumiałeś a leśny dziadek to ministrant także on nie może mieć swojego zdania
|
|
nic za darmo nie mam chodź od szkoły do szkoły i się pytaj i zostawiaj CV :) ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |