Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KARAOKE PO BABSKU |
Chciałbym poruszyć temat festynu zorganizowanego przez radio bab i spółdzielnię mieszkaniową 'perspektywa', który odbył się 7.09.2003 na skate parku. Tak się składa, że musiałem tam przesiedzieć cały dzień i czuję wielki niesmak na wspomnienie tej imprezy. Organizatorzy nie podeszli do tego zadania profesjonalnie. Powiem więcej: olali totalnie wszystko!!! Po pierwsze: organizatorzy nie zapewnili żadnych toalet dla ludzi odwiedzających ten festyn. Oczywiście toalety (3) stoją cały czas na górce przy śmietniku, ale po co otwierać drzwi, skoro potencjalni słuchacze mogą załatwić swoje potrzeby fizjologiczne pod ścianą śmietnika? To jakieś nieporozumienie. Jeśli chodzi o zapewnienie atrakcji na tym festynie, to organizatorzy przebili samych siebie: zorganizowali 4-godzinną zabawę karaoke. Było to straszne przeżycie, bo prezes Zajkowski (radio bab) nie wytrzymał i w połowie imprezy po prostu uciekł chyłkiem zostawiając na scenie 17-letniego chłopaka bez doświadczenia, żeby dalej ciągnął tą imprezę. Jest to zachowanie bardzo niepoważne, bo ten młody człowiek po prostu nie potrafił zapanować nad tym wszystkim, a poza tym to chyba nie do niego to należało. Oczywiście na drugi dzień przeczytałem bardzo przychylną recenzję z tego festynu napisaną przez pana Bohdanowicza z radia bab w portalu lomza.info i tak sobie pomyślałem, że chyba byliśmy na dwóch różnych imprezach. Panowie zastanówcie się, bo ludzie nie są tylko szarą masą, której możecie mydlić oczy. Przynajmniej ja nie chciałbym więcej takich festynów, a podejrzewam, że spora grupa ludzi powie to samo, a wy już zapewniacie, że zorganizujecie ten festyn również w przyszłym roku. Nie wystarczy zrobić kilka ładnych fotek do kroniki, po to, żeby pokazać, że się wykazało i należy się premia. Jesteście wg. mnie nieodpowiednimi ludźmi do takich rzeczy. Nie bierzcie się za coś czego nie potraficie i nie macie o tym pojęcia. Lepiej nie zrobić nic, niż to spieprzyć tak jak wy to potraficie. Jeśli ktoś chciałby coś jeszcze dodać w tym temacie (również ogólniej potraktowanym) to chętnie przeczytam jego opinię. Chętnie też przeczytałbym wytłumaczenie panów odpowiedzialnych za to zamieszanie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KARAOKE PO BABSKU |
No wiesz jednym mogl sie podobac innym nie wiec ogolnie nie nalezy mowic , jednym moim znajomym sie podobalo innym nie , ale najbardziej to widowiskowe byly mecze w pilke nozna , mnie juz naprzyklad znudzil kaeroke babskie a mialam okazje 3 razy byc widzem tej zabawy siedzac ze znajomymi w ogrodku na rynku Co do odpowiedzialnosci to sie zgodze , pomijajac prezesow itp jak malolat 16 lat moze prowadzic impreze ( nie mowiac juz o pracy w radiu ) by byc dziennikarzem, lub prezenterem to trzeba sie w tym kierunku czegos uczyc , lub miec cos za soba. A nie w gimnazjum uczyc sie tabliczki mnozenia. Jedynie waldek to radio jakos trzyma swoim gosciem dnia , bo to co sie sie slyszy to zenada , jedna wiadomosc na wszystkie jest lokalna a reszta to z kosmosu , co mnie interesuje co sie dzieje w krakowie skoro to ma byc lokalna stacja . O Dj to juz nie wspomnę , najlepszy jest ten co dres party prowadzi :)) tragedia Mimo tego pozdrawiam
|
|
Jestem ciekawy jak oceniacie dj'a, który do niedawna prowadził Babski Poranek. No cóż, już go nie ma.... Ale Monika i tak była znacznie lepsza. A ja Wy uważacie? Damian
|
|
oj nie nadaje sie pod wieloma wzgledami (ale juz go nie slysze wiec chyba nie tylko ja tak uwazam) , nie to zebym bronila nas kobiet ale Monika byla lepsza , bo przynajmniej to byl babski poranek i cos o modzie czasem powiedziala dla kobiet jakies ciekawe sprawy itp i to byl babski poranek , Zawsze z rana wlaczalam i sluchalam a teraz to cichutko u mnie leci Kobietki gora :))
|
|
Na imprezach karaoke bywalam swego czasu w Bialymstoku dosc czesto. Musze przyznac, ze podobalo mi sie bardzo. Po pierwsze robione byly w zamknietym pomieszczeniu tj pubie, po drugie zawsze mialay duze zainteresowanie wsrod bywalcow, po trzecie bawila sie cala sala - nie tylko spiewajacy...moze kiedys doczekam sie i u nas pubu z porzdnym karaoke - przynajmniej raz w tygodniu, w ludzkich warunkach, a nie np. "na Muszli" czy gdziekolwiek indziej;)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
dabal. Prosty wniosek: zorganizuj lepsze karaoke! Nie chcesz festynow, to na nie nie chodz. Nie sadzisz, ze moze komus sie to podobalo? Ale jesli wolisz, zeby jedyna rozrywka w Lomzy bylo ogladanie telewizji, to siedz w domu. Pozdrawiam. grover
|
|
Ewa Z przyjemnością podzielam Twoją ocenę.
|
|
Tz ciesze sie niezmiernie. Nadmieniam jednoczesnie, ze byla to zupelnie subiektywna opinia formuowana na podstawie ogolnych odczuc i obserwacji. Na w/w festynie nie bylam :) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
grover: wybacz stary, ale niestety tak sie sklada, ze musze byc na wielu kretynskich festynach z powodu mojej pracy. niekiedy krew mnie zalewa gdy widze jak to wszystko sie wali. jesli chodzi o ogladanie telewizji to zgadzam sie z toba w 100%, a poza tym to nie ogladam jej prawie wcale, bo jest to dla mnie strata czasu. wole pojezdzic na rowerze. w lomzy niestety nie ma zbyt wiele rozrywek na poziomie, bo wszystko jest robione po najmniejszej linii oporu. w wiekszosci chodzi o to, zeby zarobic jak najwiecej. wiem z doswiadczenia, ze na ambitne rzeczy chodzi niewiele osob i przewaznie trzeba dokladac do takich imprez. bez sponsorow w tym miescie juz nic nie mozna zrobic, a z nimi tez jest ciezko. pozdrawiam dabal
|
|
Święte słowa. Bez sponsorów ani rusz. I rzeczywiście w naszej pięknej Łomży sponsoring to raczej nie kwitnie. Bo nawet Browar niechętnie dopisuje się do imprez. Po tym, jak został wyrolowany na Blue Cafe, od razu wycofał się ze współorganizacji festynu Radia BAB. Do ambitnych imprez trzeba dokładać. Chociaż wydaje mi się, że w łomżyńskich realiach to chyba do wszystkich. Pozdrawiam serdecznie. grover
|
|
grower: z tego co wiem to w lomzy niekiedy zwracaja sie lub wychodza na zero koncerty rockowe, ale tez nie wszystkie, a do innych imprez niestety trzeba dokladac. dabal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |