Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Festyn z okazji 45- lecia ŁSM |
Program Festynu znajdziecie za pomocą poniższego linku http://www.lomza.info/lsm.php Pozdrawiam Krzysztof
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Festyn z okazji 45- lecia ŁSM |
te festyny to lipa, potem pokażą parę snujących się postaci w TV Łomża i komentarz zza kadru "tysiące ludzi wzięło udział...' czy ekipa pana Filipkowskiego umie liczyć
|
|
Co to za jasnowidz wie że będzie lipa ? Mi mój prywatny mówi że będzie wprost przeciwnie. To chyba najgorsza wada mieszkańców naszego miasta, że wszystko krytykują. Najlepiej to się zamknąć w domu, nic nie robić, i tylko narzekać. Może byśmy sami spróbowali coś zrobić co ? Pozdrawiam
|
|
ksebki Pomimo wyczuwalnego u Ciebie złego nastawienia - w imieniu organizatorów zapraszam Cię serdecznie - przekonaj się i wtedy wyraź opinię - choćby miałaby być krytyczna. :D Pozdrawiam Krzysztof
|
|
ja nie mam złego nastawienia do tzw. imprez masowych - kto lubi ten chodzi na takie imprezy i na pewno się dobrzez bawi [nie ma w tym żadnej złośliwości] - nie mogę się tylko zgodzić z opisem jaki potem pokazuje TV Łomża - czy nie lepiej powiedzieć "kilkaset" niż "kilka tysięcy Łomżan' --> przykład: ostatnia impreza w skansenie nowogrodzkim na pewno nie było tam tysięcznych tłumów co do Twojego prospołecznego nastawienia Krzysztofie - tak trzymaj - mało teraz ludzi zaangażowanych :-) do Mariana10033: mówisz, że największą wadą Łomżan jest zbytnie krytykanctwo i dokładnie robisz to samo :-) - krytykujesz innych :-) aby nie było zbyt krytycznie - życzę wszystkim dobrego dnia, tygodnia, ba nawet miesiąca
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |