czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Festyn z okazji 45- lecia ŁSM

Program Festynu znajdziecie za pomocą poniższego linku

http://www.lomza.info/lsm.php

Pozdrawiam

Krzysztof

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Festyn z okazji 45- lecia ŁSM

te festyny to lipa, potem pokażą parę snujących się postaci w TV Łomża i komentarz zza kadru "tysiące ludzi wzięło udział...' czy ekipa pana Filipkowskiego umie liczyć

Co to za jasnowidz wie że będzie lipa ? Mi mój prywatny mówi że będzie wprost przeciwnie. To chyba najgorsza wada mieszkańców naszego miasta, że wszystko krytykują.

Najlepiej to się zamknąć w domu, nic nie robić, i tylko narzekać.

Może byśmy sami spróbowali coś zrobić co ?

Pozdrawiam

ksebki

Pomimo wyczuwalnego u Ciebie złego nastawienia - w imieniu organizatorów zapraszam Cię serdecznie - przekonaj się i wtedy wyraź opinię - choćby miałaby być krytyczna.

:D

Pozdrawiam

Krzysztof

ja nie mam złego nastawienia do tzw. imprez masowych - kto lubi ten chodzi na takie imprezy i na pewno się dobrzez bawi [nie ma w tym żadnej złośliwości] - nie mogę się tylko zgodzić z opisem jaki potem pokazuje TV Łomża - czy nie lepiej powiedzieć "kilkaset" niż "kilka tysięcy Łomżan' --> przykład: ostatnia impreza w skansenie nowogrodzkim na pewno nie było tam tysięcznych tłumów

co do Twojego prospołecznego nastawienia Krzysztofie - tak trzymaj - mało teraz ludzi zaangażowanych :-)

do Mariana10033: mówisz, że największą wadą Łomżan jest zbytnie krytykanctwo i dokładnie robisz to samo :-) - krytykujesz innych :-)

aby nie było zbyt krytycznie - życzę wszystkim dobrego dnia, tygodnia, ba nawet miesiąca

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org