Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Adamek-Kliczko |
Czy wie ktoś gdzie na mieście będzie można obejrzeć sobotnią walkę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Adamek-Kliczko |
w yamie:)
|
|
A może ktoś wie czy jak wykupie dostep(smsem) do transmisji walki w cyfrowym polsacie to te 40zł doliczą do abonamentu,czy ściągną z kom?
|
|
Pub 9-ka! kazanska 6
|
|
doliczą do rachunku, z kom ściągną chyba 60 groszy za sms'a.
|
|
|
54
|
|
![]()
|
|
Na RTL w vectrze.
|
|
zawsze doliczaja do rachunku, tak samo jest z VOD, masz zapisane jako dodatkowa usluga :)
|
|
|
W piątnicy w motelu "zacisze" ma być transmisja bo coś właściciel wczoraj wspominał. Do tego piwko po 4 zeta więc ja na szczęście dokonałem już wyboru...
|
|
Panie Andrzeju, zachowuje sie Pan jak dziecko :) napisz Pan ze zapraszasz i tyle a nie jakies kombinacje ze szef wspoinal, toc Pan jestes szefem :)
|
|
dobre sobie. akurat transmisja walki Adamka z Kliczką jest alternatywą dla tych co nie chcą bulić 4 dych lub oglądać rodaka słysząc niemieckie głosy więc proszę tu nie węszyć za bardzo. pozdro
|
|
no i oplaca sie wydac te 40zl na taksowki z Łomży zeby jechac do Zacisza :)
|
|
a orientuje się ktoś czy na tym niemieckim rtl to będzie rozkodowane? Bo mam ten kanał ale nie chciałbym żeby się okazało na 10 minut przed,że jednak nie mogę tego obejrzec w domu. karoLEK
|
|
Adamek PRZEGRA Przestancie z tym nadmiernym patriotyzmem i wiara w cuda Jest za maly za mal odoswiadczony za malo silny za malo... Dziwi mnie wogole ze dojdzie do tej walki... Kliczko dostal chlopca do bicie i latwe pieniadze do zgarniecia... Adamek zapewne tez za przegrana niemale pieniadze zgarnie.. i troszke rozglosu Nie wiem tylko czy kliczko rozlozy Adamka w pol minuty... czy powoli w 5 rund - bo w zasadzie nie nalezy do wariatow na ringu Obejrze ta walke z checia zeby zobaczyc doskonaly boks w wykonaniu Kliczki... a przy oakzji porazke Adamka
|
|
Bar Kormoran na Sikorskiego.
|
|
vectra 718 kanal
|
|
Postawiłem na Kliczkę i bym wolał żeby wygrał...przez nokaut. Wierzę że wygra.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |