Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mecz Polska Niemcy |
Czy wy widzicie jak Polska z Niemcam gra?ja bym tym naszym baranom zrec niedal za to jak oni graja,wstyd na caly swiat,do gnoju a nie do pilki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mecz Polska Niemcy |
a ile jest?
|
|
Narazie jest git
|
|
0-.-0 No nie przesadzaj wpm, szczesny jest dosc dobry:D
|
|
poczekamy
|
|
Aż się boję oglądać drugą połowę...
|
|
wpm siedzisz u niemców i marudzisz na POLAKÓW dobry jestes
|
|
Hehe komentator dobrze powiedział: "My mamy znakomitego Szczęsnego a Niemcy Peszkę."
|
|
nie marudze,jutro jade do domu,ale jak ogladam ten mecz to mnie to denerwuje.jak oni graja.
|
|
:)
|
|
wiec... 1:0 dla polski....
|
|
1:1 :))
|
|
1 : 1 :D
|
|
2:1 polska.
|
|
2:2 ... ahahha
|
|
Jeeezu...
|
|
TO BYLO NORMALNE
|
|
Powiesić Peszkę za jaja za 3 niewykorzystane 100% akcję. !!!!!!!!!!!!!!!!!!Brawo dla Szczęsnego!!!!!!!!!!!!!!!!! Strata gola w doliczonym czasie gry - bym się nie zdziwił jakby niemcy nie strzelili bramki
|
|
Żeby nie Szczęsny byśmy ładne baty dostali. Szkoda, że trafili w ostatniej akcji. Straciłem postawioną kasę ;/.
|
|
Peszko i Głowacki = porażka
|
|
Powiesić Peszkę za jaja za 3 niewykorzystane 100% akcję. W takim razie za co powiesic Kolzeta i Pedalskiego za X wiecej niewykorzystanych 100% wych ?:)
|
|
Chyba pierwszy raz byliśmy lepsi... ale jednak można grać z przeciwnikiem ale grać też z sędzią..parówa jedna... Brawo Chłopaki !!
|
|
Mecz w sumie OK. Szczęsny fenomenalny a potem długo,długo nic. Wynik zawalił szmaciarz Głowacki,cienias nadaje się do B klasy na ławę rezerwowych. My mieliśmy Szczęsnego a Niemcy Głowackiego. Kokosz
|
|
wpm.. pierdolisz jak potłuczony.. nigdy nie widziałem tak grającej naszej drużyny! Obrońcy owszem do kieratu ale generalnie jestem w szoku. Sposób rozgrywania piłki, podania, wyprowadzanie akcji.. to nie nasza drużyna!! Bramkarz - gwiazdor !! Ale tego Pieczkę czy jak mu tam za tyle niewykorzystanych akcji ... na pocieszenie Niemcy też się nie popisali.. Ja uwierzyłem że są w stanie wygrać.
|
|
Panowie ostatnie 10 minut graliśmy w 10-tkę!!!! pamiętać o tym!!
|
|
to ze w 10 to racja. ale dlaczego te kilka sekund? czas przedluzony o 3 min a bramka wpadla prawie w 4 min... gdzie tu sprawiedliwosc... glowacki do gnoju! szczesny pierwsza klasa zajebisty jestes!
|
|
Trochę szkoda wyniku ... zaważył taki DROBIAZG - pośliźnięcie się Wawrzyniaka :/ ... Szczęsny był dziś klasą sam dla siebie , nie bez powodu jest bramkarzem nr 1 Arsenalu , z optymizmem patrzę w przyszłość jak mamy takiego świetnego bramkarza ... Perquis moim zdaniem bardzo poprawny występ jak na debiut w reprezentacji ... Brawa dla Lewandowskiego i Brożka , zwłaszcza dla tego drugiego za mega zaangażowanie ... Duży minus dla Głowackiego za osłabienie drużyny , Mierzejewskiego za długie dryblowanie przy nodze i dużo strat piłek + kiepskie dośrodkowania ze stałych fragmentów i rzutów rożnych ... Pozytywem dużym w obronie jest Wasilewski - łatał dziury i czyścił pole - widać że chłopak wkładał serce w to spotkanie ... Niewidoczny Obraniak , udany mecz Murawskiego ... Matuszczyk niezauważalny ... Jakub Błaszczykowski poprawnie ... Peszko plus za zaangażowanie , minus za rażącą nieskuteczność!!! Ogólnie Polacy zagrali naprawdę przyzwoity mecz z bardzo silną drużyną Niemiec ( 3 drużyna na świecie!) ... Jest napewno jeden duży plus - wkońcu zaczęła nam grać obrona , nie ma już takich dziur ... Jak jeszcze Boenish wróci do sił to będzie bdb :) ... Z optymizmem patrzę w przyszłość :) Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
ustawili ten mecz
|
|
nooo już teraz będą się czepiać że ustawiony mecz... na litość zremisowalismy .. chwile prowadzilismy... mecz jak na Naszą drużynę był naprawde niezły... jak by nie było to będzie źle..Niemcy 3 drużyna (jedna z najlepszych) strzelone bramki 2 w dodatku od trzydziestu kilku lat.. więc Gratulacje chłopaki ..żeby grali tak zawsze;] "Dar mowy dany jest każdemu, dar madrości nielicznym.."
|
|
@lokalny patriota: "Niewidoczny Obraniak" - chyba nie ten sam mecz oglądaliśmy, hahaha
|
|
Musze przyznac ze wczesniej nastawalem na ,naszych' piszac w innym temacie,ze patalachy i ze poplyna jak zwykle.Po wczorajszym meczu powiem tylko ze bardzo sie pomylilem i wszystko cofam co pitolilem.Franek chyba zaczyna tworzyc cos co mozna nazwac reprezentacja. Za kilka lat jak chlopcy bardziej zgraja sie ze soba to moga grac niezle mecze! Brawo Nasi!
|
|
@lokalny patriota:wiem czemu niewidoczny!!! Bo nie grał
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |