Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MŁODY WYKRZTAŁCONY MA DZISIAJ URODZINY |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MŁODY WYKRZTAŁCONY MA DZISIAJ URODZINY |
oo to browara stawia :p
|
|
algeroth Najpierw życzenia ,potem browary ;) hehe Kto się dołączy do życzeń Urodzinowych dla młodego wykrztałconego ?
|
|
STO LAT MALO JESZCZE STO LAT MALO JESZCZE NIECH NAM ZYJE CALE 200!! h0jowe forum
|
|
w takim razie STO LAT:) docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=uZX4bPwTz78&feature=fvst Happy Birthday, Mr mlody wykrztałcony :-) życzy Lilo i Stich :-)
|
|
Ja również mam w dniu dzisiejszym urodziny i nie krzyczę - ludzie składajcie mi życzenia elrogo
|
|
Elaro no to wszystkiego najlepszego, czy tego chcesz czy nie :p
|
|
Elaro Dla Ciebie również wszystkiego najlepszego :) PS. Młody nie krzyczy , ja założyłam temat dla Niego ;)
|
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
|
|
hmmmmmmmmmmm ... chyba dobrze wstawiony bo nic nie pisze ,,, :") najlepszego jak by coś ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
|
hmmmmmmmmmmm ... chyba dobrze wstawiony bo nic nie pisze ,,, :") najlepszego jak by coś ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
|
robciu młody wykrztałcony zawiesił działalność na forum pod tym nickiem , pewnie dlatego nie pisze ;) Kiedyś pisał do nas z przyszłości ;) ______________________________________________________________ pisze do was z roku 2054, Polska organizuje wlasnie mistrzostwa Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-07-11 12:35 tak tak pisze z przyszlosci, mozecie zadawac pytaniaq odpowiem na wszystkie, dodam ze za duzo czasu przed soba to wy nie macie.... ______________________________________________________________
|
|
każdy kiedyś się urodzil.tym samym kiedyś wybija rocznica tej daty. ale czy cieszyć się z niej,w końcu jesteśmy o rok starsi...chyba żeby zerknąć z przeciwnego kierunku...UDALO się przeżyć kolejne 365 dzionków. najlepszego druhu!(po staremu 3 dni w to,3 dni w tamto...) nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
5 września urodził się Freddie Mercury, miałby dziś 65 lat http://demotywatory.pl/3429882/Freddie-Mercury-skonczylby-dzis-65-lat
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |