sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wycieczka na Litwę

Witam Was.

chciałabym pojechać na wycieczkę na Litwę. Ale nie własnym autem ale z biurem podróży, gdzie wszystko jest zorganizowane. I najlepiej żeby wyjazd był oczywiście z Łomży.

Chodziłam troszkę po biurach w Łomży, ale tam gdzie byłam, to zazwyczaj organizują wycieczki tylko dla firm lub szkół.

Czy ktoś z Was jeździł już na taką wycieczkę? Lub wiecie które biuro ją oferuje?

Dzięki Wam za wszelkie informacje. Pozdrawiam :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wycieczka na Litwę

Byłem takiego zestawu nie polecam :(
Zamek w Trokach;
Wilno: Ostra Brama, Rynek Starowileński, kościoły:
św.Anny, Bernardynów, św. Michała, mieszkanie
Mickiewicza, Cmentarz Rossa

Andy, mógłbyś powiedzieć z jakim biurem podróży jechałeś? z łomży wyjeżdżałeś? czemu nie polecasz?

Chcę rodziców wysłać na wycieczkę. Stąd wolę aby było all inclusive...

waterlily14 to co na ulotce pisze to kłamstwo przynajmniej z tej firmy co ja jechałem z Łomży niestety nazwy nie pamiętam,
doszedłem do wniosku czym dłuższa wycieczka tym więcej luzu a nie tylko bieganie i zwiedzanie zabytków .

to polecam dla osób starszych.

http://www.wycieczkinalitwe.pl/component/content/article/1-wycieczki/3-4-dni-bursztynowa-litwa.html

mają fajne wycieczki ale wyjazd z Białego :/ już nawet mogłoby być ale nie ma pewności czy do Białego przyjedzie autokar, bo na wyjazd z Białego musi się zebrać min. 6 osób :/

waterlily14 oj po googlaj;)

http://www.pkssuwalki.pl/0,1,148.html?locale=pl_PL

http://www.google.pl/#q=august%C3%B3w+wycieczki+litwa&hl=pl&prmd=ivns&ei=YZZfTrSQLYfb4QSN6PUE&start=10&sa=N&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=91d95f559d7bd1d1&biw=1152&bih=710

Andy, pierwsze co zrobiłam, szukając wycieczki to zgooglowałam. ale niestety wyjazd albo z białego albo z augustowa.

Stąd moje pytanie do użytkowników forum:
czy ktoś wyjeżdżał na wycieczkę z łomży na litwę, organizowaną przez biuro turystyczne??

Nic nowego nie wniosę jeśli napiszę,że też wyjeżdżałem z Augustowa.
Mam jednak takie spostrzeżenie .Tak jak napisał Andy C ,że jeśli już rodziców wyślesz tam ,to nie na jeden dzień.
Trzeba mieć zdrowe nogi ,wszystko szybko i byle jak.

ja korzystałem z biura acapulco, ale czy maja Litwę autokarem z Łomży nie wiem, znajdź nr i zadzwoń, ono jest w stokrotce przy wypożyczalni nr nie pamiętam, mogę podesłac później

onaion

wk dla tego dałem sobie na luz wolałem sam na własną rękę pozwiedzać , piwko dobre maja puby w szczególność Wilnie piękne piwo po przystępnych cenach no chyba że ktoś dusi grosza:) Nie pamiętam jakie się nazywa centrum handlowe w Wilnie ale prze ogromne zgubić się można po kilku piwach szczególnie:) W trokach na chwile kolega na chwile spuścił z oka plecak i go stracił:( Litwini spoko ale na wioskach nie za bardzo spytałem się młodej Litwinki czy można sobie spokojnie pospacerować stanowczo odradziła:(

Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnego biura podróży FOCUS, która zajmuje się organizowaniem wycieczki szkolne oraz wycieczek zagranicznych. W razie pytań, wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org