Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prywatne przedszkole na ul. Sybiraków |
witam, mam takie pytanie czy ktoś wie jak jest tam w przedszkolu??? czy warto tam dziecko zapisać?? jak jest z opłatami???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prywatne przedszkole na ul. Sybiraków |
pierwsze słyszę o tym przedszkolu, to w centrum katolickim?
|
|
To jest przedszkole Kubuś Puchatek przeniesione z Nowogrodzkiej.Opłaty są tam ok 300zł miesięcznie.Ale na pytanie czy warto zapisać ,odpowiem że nie!
|
|
Nie wiem jak jest w tym przedszkolu ale znam właścicieli i wiem że to bardzo dobrzy ludzie którzy maj dobre podejście do dzieci.Pozdrawiam
|
|
150 zł wpisowego. 320zł miesięcznie + 6zł dzienna stawka żywieniowa. 30 zł za angielski. Czy warto- nie wiem:)
|
|
tak,to Kubuś Puchatek.Przedszkole przeniesione z ul. Nowogrodzkiej.żeby odpowiedzieć na pytanie czy warto posylać tam dziecko,trzeba wziąć pod uwagę odleglość od domu i takie tam,ale ja polecam(jako przechowalnia dziecka na czas pracy rodziców).Jeżeli chodzi o aspekt edukacyjny....hmm...to tyle. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Bardzo nie polecamy i odradzamy : -))))))))))) Ania
|
|
Mam nadzieję moja opinia była pomocna ; -)) Ania
|
|
moje dziecko chodzi już 2 rok do tego przedszkola i zarówno ja i moja pociecha jesteśmy bardzo zadowoleni z tego przedszkola, jeśli chodzi o przechowalnie to bardziej przechowalnię przypomina Mały Artysta, mam z tamtąd nieprzyjemne doświadczenia...
|
|
potwierdzam przedmowców, opłaty tak jak wymieniono, dobre jako przechowalnia, aspekt edukacyjny marny
|
|
Opłaty właśnie nie są takie jak wymieniono piszecie coś a nie macie pojęcia.Są takie 150 zł wpisowe,200zł miesiecznie +6 zł za wyżywienie. Ciekawe czy lepszy apekt edukacyjny ma opiekunka która kosztuje z 600-800 zł i siedzi przed tv i pije kawe bo nie sądze ze uczy dziecka wierszy,liter i piosenek albo gra w gry eukacyjne przez 8 godzin?!
|
|
Czekam na więcej komentarzy bo nadal nie wiem czy chcę zapisać tam swoje dziecko... :(
|
|
a w kubusiu puchatku uczą wierszykow i piosenek ? odpowiedz brzmi nie ! wyslij lepiej dziecko do publicznego przedszkola. a nie przechowalni, chyba ze nie zalezy Ci na tym, zeby dziecko czegos sie nauczylo, tylko zeby bawilo się cały dzien.
|
|
zacznijmy od tego że to coś nie spełnia żadnych warunków aby nosić miano "przedszkola niepublicznego", z chęcią bym ich pod........
|
|
NIE WARTO,JUŻ WIADOMO DLACZEGO ;[
|
|
zmieni sie nazwe na "kubuś uszatek" i będzie jak nowe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
RACZEJ KUBUŚ PEDOFILATEK
|
|
Rzeczywiście dobrzy ludzie z tych właścicieli,a zwłaszcza właściciel,który molestował prawdopodobnie dzieci...co ja piszę,raczej na pewno,bo znikąd się to nie wzięło...
|
|
własnie. prokurator nie zatrzymał go za niewinność tylko musiał mieć dobre dowody....co inne przedszkole w łomży to jakieś inne jaja............
|
|
jestem mama dziecka ktore chodzi do tego przedszkola juz drugi rok i jestem bardzo zadowolona. wbrew co tu przeczytalam dzieci chodza na spacer, ucza sie wierszykow i piosenek i robia wszystko jak w kazdym innym przedszkolu. wszystko zalezy od dziecka, jego nastawienia i checi poznawania czegos nowego. przeciez nikt nie zmusi cudzego dziecka do zrobienia czegos, czego to dziecko zrobic nie chce. no i tez duzo zalezy od rodzicow czy wspolpracuja z obsluga przedszkola i czy sa w stanie jak to sie mowi "przyjac na klate" jezeli ktos postronny (wychowawca) mowi cos negatywnego o dziecku. wszystko zalezy od rodzica, czy chce wychowac swoje dziecko czy tez je wynianczyc. a co do sprawy pedofilli w tym przedszkolu prosze przeczytac moj wpis w watku "pedofil w przedszkolu"
|
|
ale to jedyne przedszkole w miescie ktore ma wlasnych pedefili jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
Mam wrażenie marcelina3817 że wcale nie jesteś matką jednego z dzieciaczków tam chodzących tylko osobą z rodziny. Strasznie sie udzielasz jeśli chodzi o to przedszkole i tego Pana. w poprzednim temacie odnośnie tego przedszkola napisałaś ze molestowane było tylko jedno dziecko, tu cytat;" z tego co mi wiadomo chodzi tu o jedno dziecko podobno molestowane a nie kilkoro," A co to jest za różnica ile tych dzieci było. Gdyby to było Twoje dziecko nie interesowałoby cie ile dzieci było skrzywdzonych a może powiedziałabyś No trudno tylko moje dziecko było molestowane więc nic sie takiego nie stało. Zastanów się. A po drugie wiem od osoby blisko związanej z przedszkolem ze ten właśnie Pan usypiał sam dzieci. Ja go nie oceniam bo nie wiem co tak na prawdę tam się wydarzło, chodzi mi tylko o Twoje wypowiedzi , które są dla mnie osobiście dość dziwne.
|
|
zgadzam sie z kama79 za niewinoosc od razu odsiadki nie dostal i nie wazne czy jedno dziecko czy piecioro wazne,ze je tknal...i przestan juz bredzic marcelina
|
|
Ten pan usypial dzieci? h0jowe forum
|
|
ej gówno zjady karmiące sie tania sensacją zajmijcie sie opraniem swoich osranych majtów a nie wycieranie sobie ognojnych mord innymi. W tym mieście nie mogą wytrzymac jak komuś nie nasrają na opinie, nie skomentują według własnego pojebanego widzimisie. Rimpik
|
|
ekhm, mala77 i reszta. Wiec, zacznijmy od tego- juz to ktos pisal, jest to czyjs ojciec, mąż, wuj i tak dalej, wiec PUKI go nie skazali, prosze zachwowac te swoje "przemyslenia" dla siebie. Nie, nie jestem rodzina, też chetnie tępie takie zachowanie, jednak- minimum kultury i wychowania WYMAGA aby postawic sie na wysokosci i ogarnac sie. Widac ze chyba wiekszosc z was jakie kolwiek przedszkole by sie ponownie przydalo. No ale, wracajac do sprawy... Szczerze? Facet(ogolnie, jako mężczyzna) ma przesrane w obecnym społeczeństwie? Dlaczego? Chociazby dlatego, ze nawet idac z wlasna corka przez miasto, przytulając ją czy tez dajac buziaka w czolo mozna zostac uznanym jako winnym, podefilem. Do tego wszystkiego dokleic łatkę i wpiepszyc do tego jednego przypadku wszystkie osoby nieletnie z ktorymi mezczyzna mogl miec kontakt;] A jak wiadomo, w takiej sprawie niewinny czlowiek nie ma prawa wygrac, tym bardziej gdy jest juz skazany przez te wlasnie spoleczenstwo. To co napisalem wyzej,moge porownac do kibicow... Dwóch sie pobilo- policja zatrzymala 100 przypadkowych kibicow i uznala za winnych udzialu w bojce. Wiec, tak jak napisalem wyzej, puki co- darujcie sobie te bardzo nie mile slowa, a wylejcie gdy ten facet zostanie juz skazany prawomocnym wyrokiem z podaniem niepodważalnych dowodow.
|
|
ooo dojebałeś teraz jeszcze do tego daj ze buziaka sobie w czoło debilu a admin tego zjebanego forum nie powinien pozwalać na takie posty a Ty Rimpik czy jak ci tam *** dał na imie możesz nie opisywać tu swoich rodzinnych spraw jak to gowna zjadacie Andrzej W.
|
|
jakbyś miał tam córke lub syna chciałby twój komentarz przeczytać chyba że u was w domu to normalne Andrzej W.
|
|
Wiesz co ByleJaki chyba trochę upraszczasz sprawę. Jak już napisałam nie bronię ani nie oskarzam tego człowieka bo nie znam sytuacji ale.... nie porównuj zabawy czy przytulania ojca z córką a obcego faceta z czyimś dzieckiem. Dla mnie to nie jest to samo. Nie wiem co tam się zdazyło ale powiem Ci szczerze ze nie chciałabym zeby o przedszkolu mojego dziecka krązyły takie słuchy , zawsze to nutka niepewności.
|
|
marcelina, nie wierze ze mozesz byc matka malego dziecka, nie wierze ze matka moze tak podchodzic do sprawy...
|
|
przedszkole jest drogie 150 wpisowe,200 opłata stała + 135 za posiłki czy dziecko jest obecne czy nie
|
|
andy cmokmnij mnie w pompe a potem mozesz wystąpic w charakterze papieru toaletowego. Rimpik
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |