Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy Epitet |
Witam wszystkich zdegustowanych. własnie wpadłem na pomysł (jezeli kiedyś już był taki temat, to przepraszam za dubla) utwóżenia nowego przymiotnika. Otóż, co powiecie, na nazwanie osoby piszącej totalne gołupoty, w sposób totalnie odbiegający od tematu, bądź też wbrew woli i smakowi wszystkich forumowiczów mianem PTYSIOPODOBNYCH. Mam tez w związku z tym pytanie; jak dokładnie ich określać ( sptysiowiały, poptysiony, sptysiony etc.)??? Piszcie swoje propozycje, a powiedzmy za... 3 dni zrobimy głosowanie na najbardziej trafne określenie... Pozdrawiam. :))))))) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy Epitet |
hauzer jasne że "poptysiony". A Ptyś jest esencją. Pojawił się też niejaki "śledzik" ale tego już nie da się nazwać :).
|
|
Jestem za nazwą: "poptysiony". Mogłaby być też "sptysiony", ale wymowa tego wyrazu jest trochę trudna do wypowiedzenia i pokręcona, tak jak niektóre wypowiedzi naszego Ptysia.
|
|
Ewentualnie "Ptyśnięty". "Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym"
|
|
"ptyśnięty" :)
|
|
cholera, nikpl mnie wyprzedził :/
|
|
"ptyśnięty"
|
|
"ptyśnięty"
|
|
Klonptyś
|
|
Poptysiany
|
|
heh... Ptyś musiał... nie wytrzymał... ROTFL właśnie przyszło mi do głowy : POPIERPTYSIONY. może nie brzmi ładnie ale oddaje prawie całą prawde... hehehehe Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
TROLPTYŚ _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
popieptysiony ptyśnięty
|
|
zptysiały? NiemoralnieNormalna
|
|
Nazwijcie go normalnie !! głupek hehe A jak co to ptyśnięty
|
|
Ptyśku- nie przejmuj się tym co gadają! Ludzkość naśmiewała się przecież z wielu geniuszy nauki, twórców wielkich... masz wiele lat życia przed sobą i jeszcze możesz im wszystkim pokazać co jesteś wart i będą misieli wszystko odszczekać... więc na razie nie popadaj w depresję i ucz się wytrwale. :-) Zbych
|
|
Zbych i po twojej wypowiedzi padnie sporo odpowiedzi innych forumowiczów o tresci Ptysiu Geniusz !
|
|
Cytuję: Ptyśku- nie przejmuj się tym co gadają! Ludzkość naśmiewała się przecież z wielu geniuszy nauki, twórców wielkich ... Tak, tylko wiesz Ptysiu - to raczej nie dotyczy Ciebie, no chyba, że ktoś wymyśli kategorię "Najbardziej popiertysiony człowiek" i będą rozdawać Noble, to na pewno się do Ciebie odezwą :] Popierstysiony i nie liczy się nic :] ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |