Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Błąkający się mały BIAŁY (prawdopodobnie) SZITSU. - ul. Konstytucji 3 Maja. |
Dzisiaj w godzinach 22.30 - 23.30 błąkał się przy blokach wzdłuż ul. Konstytucji 3 Maja, (zarówno od strony ul. Piłsudskiego jak i od strzelnicy) biały piesek (najprawdopodobniej) rasy SZITSU. Charakterystyka: *Mały *Psina ogolona na krótko. *Nie ma na szyi obroży. Grupka młodzieży powiedziała, że widują tego pieska błąkającego się na strzelnicy już od kilku dni. Jeśli się komuś zagubił to proszę udać się w to miejsce oraz zostawić do siebie kontakt telefoniczny na forum, tak aby ewentualny znalazca mógł się skontaktować lub jeśli jest Wam wiadomo, że komuś z Waszych znajomych się zagubił to proszę poinformować. P.s. A jeśli jakaś menda porzuciła tą psinkę to niech się sama odstrzeli w czynie społecznym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Błąkający się mały BIAŁY (prawdopodobnie) SZITSU. - ul. Konstytucji 3 Maja. |
Mogę się nim/nią zająć. Mam już kota, mogę mieć też pieska. Proszę o kontakt 504050690. brunhilda11
|
|
Re: Błąkający się mały BIAŁY (prawdopodobnie) SZITSU. - ul. Konstytucji 3 Maja. |
Miło z Twojej strony. No to dzisiaj znowu trzeba będzie się udać na spacerek w te okolice :)
|
|
ja też bym mogła tego pieska przygarnąć^^ mam już 3 pieski i 3 koty ale nie mogłabym sobie darowac gdyby coś mu się stało...
|
|
wczoraj biegal na prusa na alejkach.
|
|
Podbijam.
|
|
to ten mały piesek co dziś około godz 18stej leżał martwy w okolicach przejścia dla pieszych na Piłsudskiego koło Konstytucji??????
|
|
A leżał??? Mały, biały był faktycznie, ale czy to ten to nie wiem. Ja nie widziałem szczerze mówiąc go w tym miejscu, gdy tamtędy jechałem. Ktoś może potwierdzić?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |