Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Egzamin Zawodowy |
Witam was i mam takie pytanie niewicie na jakiej stronie można sprawdzić wyniki egzaminu zawodowego ??? bo wiem ze były już w piątek lecz nie mogłem sprawdzić ... moze jakis adres ??? proszę o pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Egzamin Zawodowy |
www.oke.lomza.pl czy jakos tak... Chyba tylko posty sobie nabijasz, bo wystarczy w google wpisac czy wejsc na strone oke, co jest logiczne
|
|
jak taki madry jestes to daj link bo ja go na oke jakos nie widze ....
|
|
http://zawodowe2010.okelomza.win.pl/login Chociaż nie jestem pewna czy to z tego roku ;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
no nie bardzo te bo teraz mamy rok 2011... i czyli lipa
|
|
A co za problem wpisac w wyzej podanego linka 2011?? A w szkole nie ma wynikow??
|
|
A próbowałeś chociaż się zalogować? Może jednak nie ma jeszcze wyników bo innego linku nie znalazłam. W ogóle strona wygląda jakby była aktualizowana właśnie czy coś... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
wyniki byly juz po polnocy 26.08. Na glownej stronie jak byk logowanie do wynikow egzaminow. Linku Ci nie przesle, bo w telefonie go nie skopiuje.
|
|
http://zaw2011-tz112-oke.cp11.vpsi.pl/index.php tu masz link, wystarczy wejsc w aktualnosci;) musisz miec haslo ktore dostales w szkole.
|
|
wystarczy zadzwonic do ekretariatu szkoly w ktorej zdawales egzamin i zapytac:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |