Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto zrobi ze mną 18stkę? |
Czesc! Chce zrobić osiemnastke w klubie i szukam kogoś, kto też o tym myśli i jest raczej zdecydowany. Wolałabym by była po adwnecie czyli po świetach. Ma ktoś urodziny w grudniu lub zna osobę, która także szuka kogoś do zrobienia osiemnastki? Proszę o kontakt na meila. Dzastina69@o2.pl Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto zrobi ze mną 18stkę? |
Ja mam urodziny w Grudni ale nie 18 przykro mi :(
|
|
Ptysiu do cholery naprawdę już nie wyrabiam z Twoimi komentarzami. ZAMKNIJ SIĘ WRESZCIE, bo to jest naprawdę już wkurzające !!!!! Człowieku (o ile nim jesteś), spójrz na to co piszesz i się zastanów, czy to było potrzebne ????!!!!! Gdzie są admini tego forum ??? Ufff ... A co do samej 18stki ciężko będzie znaleźć kogoś do spółki, zwłaszcza, że się nie znacie czy jakoś tak :P Ale życzę powodzenia no i ... Wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek :D ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
niestety ja również Ci nie pomogę w tej materii:( ale z miłą chęcią przybędę na tą 18stkę, tylko daj znać. Pozdrawiam!
|
|
Ja umiem robic tylko 69,wiec do 18 sie chyba nie nadaje,ale jak cos to... sorki ale nie mogłem sie powstrzymac temat był taki intrygujacy ,a ze nie wiedziałem jak wyglada 18 wiec tak samo przez sie...... Ptysiu ,ze nie to nie twoje 18 urodziny to wszyscy wiemy .ale nie martw sie za pare latek i ty bedziesz miał swoje swieto
|
|
Hmmm jeżeli będzie Ci brakowało gości to ja chętnie:) Brzydki nie jestem więc nie będę szpecił imprezy:)
|
|
Jeśli chcesz kogoś do towarzystwa to chętnie pomogę :))) Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
No, to gości już masz :)
|
|
jakie tam zdjecia so ŁOMŻA TEAM i same maluchy wes nie przynos kichy chrostek niemow ze nalezysz do tej bandy hehehehe
|
|
ptysiu91: zamknij w końcu ryj! Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia w danym temacie, nie możesz w żaden sposób pomóc autorowi tematu to po prostu K U R W A milcz hamie ze wsi! Pozdrawiam
|
|
Justynka: ekipa się zebrała raz dwa na imprezkę, powiedz tylko kiedy i gdzie :P MrS: dzięki za wsparcie. Czy na pewno nie ma jakiejś metody na tego gada ? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
MrS: chamie piszemy przez "ch"... Más más más, por favor... más más más, si si senor...
|
|
no gości mam, tylko nie aż tyle kasy by wynając całe metro ;// dołozy się ktoś?? ;P Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |