Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nutella Go |
W którym sklepie można kupić Nutelle Go??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nutella Go |
Pod Wiata maja przy dworcu :-) PS.Maja ludzie problemy?!?!? Niedlugo bedzie. Wczoraj jadlem buraki.Jak myslicie dlaczego g...o jest czerwone? :-)
|
|
|
|
nastolatka szuka sponsora interesuje mnie dyskretny układ sponsorski,uczę się jeszcze - mam 18 lat.NIe chce żadnych telefonów,smsów etc. Chcę kontaktować się wyłącznie mailowo.Jestem sumienna i odpowiedzialna jak się umawiam to jestem żeby nie wiem co. Cena: b/d Telefon: b/d Adres: Województwo: Mazowieckie Dodano: 2011-06-30 15:58:40 okolice nidzicy ,szukam mojej drugiej połówki ;) Jestem zwyczajną normalną zielonooką brunetką,173 ,26 lat i przyznaję, iż mam dość specyficzny charakter,nudzą mnie kobiety ,rozowy o zakupach ,ciuchach ,ciastach... moim zdaniem ciasto robi się i już i po co te kilkugodzinne gadeczki samozachwycające... no coż mężczyżni też mnie nudzą... tacy niby spokojni , powolni i niezaradni życiowo,takie mamin synki z- grupy leiej zrób to za mnie.. kochanie.. mamo... no cóż wiadomo jak to jest .. wystarczy jedno spojrzenie odpowiedniej osoby i bum ....
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |