wtorek, 12 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zakupy w usa (Laptop)

Cześć,

http://www.usabuyproduct.com/index.php/checkout/cart/

myślicie, że ot tak można go zamówić i po sprawie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zakupy w usa (Laptop)

Przed zakupem upewnij się , że sklep realizuje wysyłki do Polski często tak niestety nie jest , aha i poproś o przesyłkę lotniczą ubezpieczoną w ciągu 4 dni będziesz miał paczkę u siebie z pewnością , że nic nie zginęło , a opłaty nie są dużo większe z tego co pamiętam będąc n NY płaciłam za lotniczą 1,5 dolara więcej od 1 pound niż zwykła . Wysyłając laptopa zapłaciłam 26 $ . Pozdrawiam

Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....

Dzięki aniele, a może warto poszukać dalekiego krewnego i przez niego? no i cena jakoś podejrzanie niska...

----------------------
Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.

w ciągu 4 dni będziesz miał paczkę u siebie z pewnością, i zapłacisz VAT 25 %

tylko przez krewnego

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Lobo to co napisałeś jest nie prawdą ponieważ takie sprawy załatwia się przez agencje ale uwaga tylko polska których jest jak psów . W każdej agencji wysyłkowej siedzi Pani Marysia która za szczery uśmiech wyśle wszystko tak jak trzeba . Oczywiście najlepiej robić zakupy przez krewnych jak napisałeś wiem co mówię moja cała rodzina siedzi w USA , a ja sama jestem tam co roku . Jeśli znajdziesz kogoś chętnego kto pomoże ci kupić tego laptopa i wysłać go jak należy to powiedz ( taka mała rada ode mnie ) żeby w raporcie wpisać odzież używaną na sam wierzch trzeba położyć kilka szmatek tak na wszelki wypadek bo wszystkie paczki są tak trzepane że szok nawet w ubezpieczonej zdarzają się kradzieże .

Kiedyś wysyłałam paczkę do Polski , a były w niej same słodycze gumy do żucia ściereczki kuchenne kosmetyki idp Ktoś musiał być głodny bo w kartonie po odebraniu owszem były jakieś tam słodycze ale więcej było opakowań po nich ;)

Niestety taka jest rzeczywistosc,dzisiaj nikomu nie mozna zaufac.Wczorajj ogladalem w niemieckich wiadomosciach ile listow i paczek tu ginie i ile dochodzi nie w calosci albo zniszczonych tragedia!!!Juz lepiej sobie kupic golebia pocztowego,noo w przypadku paczek to z dziesiec(zalezy od wielkosci i ciezaru;)I tak jest teraz wszedzie,i w Ameryce i w Polsce. Najlepiej samemu jechac;)
Zycze powodzenia .Pozdrawiam:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org