Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SPACER DO STREFY ZERO |
Gdybym mógł być jak duch, mieszkałbym w Twojej kieszeni, od jesieni do jesieni. Gdybym mógł zostać tu, zasnąć w lesie Twoich źrenic, niczego bym nie zmienił już. Gdybym mógł, gdybym mógł.. http://www.youtube.com/watch?v=OiKBitS5OGo&feature=feedrec_grec_index Dzień dobry :) Gdybym mogła ..... ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SPACER DO STREFY ZERO |
Witaj kalesony ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Dzień dobry Sun :) Jak tam Sun ,wyspana ? Miałaś jakieś fajne sny ? ;)
|
|
Kalesoniki ojj wyspana to nie ale szczęśliwa i tak jestem ;)) mam już to co chciałam jupiii :) a Ty jak tam?pospałaś trochę? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Ekstra :):) Pospałam , pogoda bajeczna , ostatnie dni wakacji ,ale słonko nas grzeje ;) Piękny weekend się zapowiada :)
|
|
Witajcie Laski. Prawdopodobnie weekend ma byc taki sobie. Niestety.
|
|
Ktoś tu wprowadza w Ekipę w błąd ,ale z nim nie rozmawiam .... Piątek - słońce 27 stopni Sobota - słońce 28 stopni Strachy Na Lachy - Nieuchwytni Buziakowcy Mówią o nas Nieuchwytni buziakowcy, na granicy prawa, zaklęty w rytmy duch ulicy. O czym nie pomyślę wszystko dzieje się w mig, i odtąd w sobie beatyfikuję ten beat. http://www.youtube.com/watch?v=e6EAgTQ9UrI
|
|
ojjj cześć dziewczyny :) taka pogoda nikogo w domku nie ma heheh nie dziwię się nadrobimy w zimę :)życzę miłego wam dnia ja tez za niedługo zmykam na dworek:)
|
|
siema siwyy ;) też cos słyszałam że weekend ma być bleee ale mam nadzieję że jednak sprawdzą sie słowa dziadka kalesony ;) jak na razie jest super i trzeba skorzystać więc idę na spacerek ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
freszka Cześć Freszka :) Trzeba korzystać ze słońca ;) Miłego dnia :) Mam nadzieję ,że jutro się zobaczymy ,w strefie zero ,tam gdzie zwykle ;) *SUN* Jak na razie słonko nas muska swoimi promieniami , liczę na to ,że w ostatni weekend wakacji będzie gorący ,że sprawdzą się dzisiejsze prognozy pogody ;) Jutro po południu spacerek na Stary Rynek ;)
|
|
|
spacerek jak najbardziej będzie:)jak będę u was to się przywitam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |