Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ceny ciepła z MPEC - aktualne czy nie ? |
może ktoś wie, czy ceny ciepła w naszym mieście są już aktualne ? pytam, bo czytałem, że ważność cennika naszego ciepła z MPEC dawno mineła (chyba w marcu wg "kontaktów") a nowe ceny nie sa zatwierdzone. czy ktos to śledzi, co na to nasi prezesi w spóldzielniach - godzą sie na to, a co na to nasz prezydent ? po jakich cenach płaci spółdzielnia ? dostajemy po kieszeni czy nie ? pozdrawiam kaw1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ceny ciepła z MPEC - aktualne czy nie ? |
Ja mam blisko do MPEC-u ale ceny mnie nieinteresują interesuje mnie czy grzejniki grzeja czy nie :)
|
|
A mnie jedna rzecz wkurwiła to że tak jebanie liczy w ŁSM za ciepło ... Chodzi o to że przez cały rok się oszczedzało i mniej naliczyło kresek niż w tantym roku a mamy dopłacać jeszcze ... Rzecz w tym jest że spółdzielnia liczy w każdym bloku innaczej umnie np przez jakis ***** hujow co nie założyli sobie tych liczników na grzejniki cały blok musi dopłacać bo oni grzali na fulla a my na troche odkreconym już pisalismy petycje że tak nie moze być ktoś oszczedza ciepło a ci co nie mają liczników grzeją na fulla a my puzniej dopłacamy bo idzie jako cały blok no ***** poto są te liczniki żeby rozliczać kazdego osobno ? chyba dobrze mówie no i mnie to wkurwiło .... Żegnam !
|
|
Śledczy popieram Cie masz racje w 100%
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |