sobota, 01 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca przy produkcji przydomowych oczyszczalni ścieków

Jak w temacie. Ciężka jest praca przy produkcji tych zbiorników? Może ktoś z zorientowanych forumowiczów powie więcej na ten temat ? Ile można zarobić u łomżyńskich i okolicznych producentów tych właśnie oczyszczalni ? Pracował ktoś w tej branży i kogo byście polecili ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca przy produkcji przydomowych oczyszczalni ścieków

Jeśli trafisz na Murawskich to daruj sobie pracę u nich. Jest taka firma aquatech, na Poznańskiej. Firma zajmuje się budową oczyszczalni w terenie. Właściciel w porządku. Płaci i jest normalny

Właśnie dlatego założyłem ten temat żeby dowiedzieć się m.innymi kim nie warto zawracać sobie głowy . Może więcej sugestii ?

Zyzo a jakie zarobki są w tej firmie i po ile godzin dziennie się tam pracuje ?

Dziękuję za podpowiedz

Pracowałem tam przy projektowaniu. Z tego co wiem ludzie na budowie są zadowoleni z zarobków, ale nie chcę siać propagandy bo nie wiem. Ale warto się dowiedzieć. Naprawdę polecam.

Ok! Jeszcze raz wielkie dzięki

a to poszukuja tam do pracy ???

Nie wiem czy poszukują ale myślałem o takiej pracy. Trzeba będzie chyba podjechać i się dowiedzieć.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org