Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca przy produkcji przydomowych oczyszczalni ścieków |
Jak w temacie. Ciężka jest praca przy produkcji tych zbiorników? Może ktoś z zorientowanych forumowiczów powie więcej na ten temat ? Ile można zarobić u łomżyńskich i okolicznych producentów tych właśnie oczyszczalni ? Pracował ktoś w tej branży i kogo byście polecili ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca przy produkcji przydomowych oczyszczalni ścieków |
Jeśli trafisz na Murawskich to daruj sobie pracę u nich. Jest taka firma aquatech, na Poznańskiej. Firma zajmuje się budową oczyszczalni w terenie. Właściciel w porządku. Płaci i jest normalny
|
|
Właśnie dlatego założyłem ten temat żeby dowiedzieć się m.innymi kim nie warto zawracać sobie głowy . Może więcej sugestii ? Zyzo a jakie zarobki są w tej firmie i po ile godzin dziennie się tam pracuje ? Dziękuję za podpowiedz
|
|
Pracowałem tam przy projektowaniu. Z tego co wiem ludzie na budowie są zadowoleni z zarobków, ale nie chcę siać propagandy bo nie wiem. Ale warto się dowiedzieć. Naprawdę polecam.
|
|
Ok! Jeszcze raz wielkie dzięki
|
|
a to poszukuja tam do pracy ???
|
|
Nie wiem czy poszukują ale myślałem o takiej pracy. Trzeba będzie chyba podjechać i się dowiedzieć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |