Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa wiertarki w Łomży |
Gdzie w Łomży mogę naprawić wiertarkę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa wiertarki w Łomży |
|
praktycznie vis a vie ogrodka na al.legionow jest serwis narzedzi demartu, podjedz, zapytaj
|
|
Wielkie dzięki. pzdr
|
|
Możesz jeszcze spytać się na rynku takich dwóch starszych gości co sprzedają narzędzia wchodząc od strony postoju TAXI. Mi naprawili i jest ok.
|
|
Jeżeli to china , szkoda zachodu , a pewnie tak jest?
|
|
Przejedz na Towarową 3 na byłej bazie WZGS za stacją paliw konopka mi tam makite robili i jest ok
|
|
Polecam ci skorzystać z http://serwisko.pl/zgloszenie_awarii_urzadzenia_szukaj_serwisu Tutaj bardzo szybko zgłosisz awarie zepsutego sprzętu . Zajmie Ci to kilka minut a otrzymasz propozycje od rożnych serwisów do tego z cena dzięki czemu będziesz mógł wybrać tą najbardziej korzystną dla siebie.Wiadomo że każdy patrzy na cenę bo jeżeli jest kosmiczna to czasem warto kupić nowy sprzęt niż naprawić stary.Chociaż nie zawsze nas nawet stać na nowy a do starych rzeczy jesteśmy bardzo przywiązani więc warto je naprawiać. A ta strona na pewno Wam to umożliwi. Polecam bo warto. Ja korzystam i jestem zadowolony:)
|
|
Chyba już naprawił?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |