Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolej a rozwój |
Panie prezydencie. Jak Pan sobie wyobraża rozwój miasta bez koleji? Czy dalej będzie Pan czekał na dalszą degradację dróg i torowiska, czy też w końcu Łomża przejmie linię, zmodernizuje ją? można by było ją połączyć z Piszem... Kolej=rozwój. Sever
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolej a rozwój |
popieram jestem ZA masz moj glos jak zorganizujesz jakas akcje :D OCB
|
|
Wszystko fajnie tylko mam pewne wątpliwości, że prezydent czyta to forum:) Myślę, że trzeba zebrać kilka podpisów i zapisać się na audiencję:) Sever, a co Cię natchnęło tak na pociągi? Rozwiń myśl o rozwoju, proszę.
|
|
Bez rewitalizacji koleji można zapomiec, że duze firmy będą chciały zainwestować w tym mieście, gdyż transport kołowy jest droższy od kolejowego. 3 lata temu kolej miała powrócić do Łomży i Jak narazie jedynie nie polityk krzysztof pyczot pokazał w tym miescie szynobus. W całej europie kolej ma pierwszenstwo przed drogami; ale nie w POlsce. Chcemy chyba mieć bezpieczniejsze drogi i czystsze powietrze w regionie? Itd. Sever
|
|
No jasne, że chcemy. Tyle tylko, że kto niby miałby sfinansować tę kolej? Prezydent? Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |