poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mieszkanie sopot

hej, bede studiowala w sopocie i szukam stancji. nie orientujecie sie moze gdzie szukac ogloszen ? albo moze ktos z was szuka wspollokatorki ? :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mieszkanie sopot

hej, najlepiej szukac na stronie trojmiasto.pl

dokładny link: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/

co bedziesz studiowała?

Informatyke i Ekonometrie na UG :)
a w jakich dzielnicach i do jakiej kwoty najlepiej szukac?

czyli wydzial zarzadzania ;) ja mieszkam na kamiennym potoku. bardzo spokojna dzielnica, las blisko i w sumie wszedzie blisko, a co najwazniejsze: biedronka :D

hej,
moja znajoma wynajmuje mieszkanie .. Gdynia Karwiny.. i szuka wspólokatorki, może sie zgadacie? jesli studiowac bedziesz w sopocie, to tutaj tylko zjazd ul. Sopocką i jestes na wydziale ...

Greg233

Ale jak będziesz szła oglądać mieszkanie to weż ze sobą kogoś bo jak trafi Ci się jakiś obleśny stary pierdziel ,który poza oferowanym lokum zechce zaproponować Ci coś "ekstra" to i biedronka nie pomoże!
Wiem co mówię-sama miałam taką sytuację właśnie w Sopocie !!!
Powodzenia!!!!

dziekuje za rady :) kurcze , wspolczuje tej sytuacji ... a gdzie mialas taka sytuacje ? nie chcialabym na niego trafic...
a ta kolezanka w Gdyni to ile by chciala za wynajem ? i jak daleko na wydzial , sa autobusy pod sam wydzial?:)

wiesz co, chyba z tego co sie orientuje, to mieszkanie jest 2 pokojowe z kuchnia, łazienką, przedpokojem i tarasem dużym, stawka za miesiac to łacznie za całe mieskanie 1000 pln plus opłaty, czyli po 500 / osobę plus opłaty. Autobus jest oczywiscie, mozesz sprawdzic sobie na google maps dokładną lokalizacje, ul Staffa.

Greg233

dalbys mi jakis kontakt do tej kolezanki ? :) mail: anna1234321353@wp.pl

oki przesłałem na maila namiary ;)

Greg233

dziekuje :)

Jeśli ktoś szuka mieszkania w całym pomorskim to polecam adres domy pomorskie :)

Kolejna wiejska sztuka szczęscia w miescie szuka... Wojtek Sokół

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org