Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mieszkanie sopot |
hej, bede studiowala w sopocie i szukam stancji. nie orientujecie sie moze gdzie szukac ogloszen ? albo moze ktos z was szuka wspollokatorki ? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mieszkanie sopot |
hej, najlepiej szukac na stronie trojmiasto.pl dokładny link: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/ co bedziesz studiowała?
|
|
Informatyke i Ekonometrie na UG :) a w jakich dzielnicach i do jakiej kwoty najlepiej szukac?
|
|
czyli wydzial zarzadzania ;) ja mieszkam na kamiennym potoku. bardzo spokojna dzielnica, las blisko i w sumie wszedzie blisko, a co najwazniejsze: biedronka :D
|
|
hej, moja znajoma wynajmuje mieszkanie .. Gdynia Karwiny.. i szuka wspólokatorki, może sie zgadacie? jesli studiowac bedziesz w sopocie, to tutaj tylko zjazd ul. Sopocką i jestes na wydziale ... Greg233
|
|
Ale jak będziesz szła oglądać mieszkanie to weż ze sobą kogoś bo jak trafi Ci się jakiś obleśny stary pierdziel ,który poza oferowanym lokum zechce zaproponować Ci coś "ekstra" to i biedronka nie pomoże! Wiem co mówię-sama miałam taką sytuację właśnie w Sopocie !!! Powodzenia!!!!
|
|
dziekuje za rady :) kurcze , wspolczuje tej sytuacji ... a gdzie mialas taka sytuacje ? nie chcialabym na niego trafic... a ta kolezanka w Gdyni to ile by chciala za wynajem ? i jak daleko na wydzial , sa autobusy pod sam wydzial?:)
|
|
wiesz co, chyba z tego co sie orientuje, to mieszkanie jest 2 pokojowe z kuchnia, łazienką, przedpokojem i tarasem dużym, stawka za miesiac to łacznie za całe mieskanie 1000 pln plus opłaty, czyli po 500 / osobę plus opłaty. Autobus jest oczywiscie, mozesz sprawdzic sobie na google maps dokładną lokalizacje, ul Staffa. Greg233
|
|
dalbys mi jakis kontakt do tej kolezanki ? :) mail: anna1234321353@wp.pl
|
|
oki przesłałem na maila namiary ;) Greg233
|