Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Informatyk |
Witam. Czy ktoś zna jakiegoś dobrego informatyka by tanio naprawił by mi komputer ?? Jeśli tak to proszę podajcie numer
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Informatyk |
a co z nim nie tak ?
|
|
no właśnie... co się stało...????
|
|
Zacina się system, I sie ciągle restartuje. Znacie jakiegoś dobrego informatyka ?? Damian3107
|
|
wejdź we właściwości dysku C potem narzędzia i wybierz sprawdzanie błędów akceptuj wszystkie okienka są dwa i dalej czytaj i postępuj według powiadomień trzeba będzie wyłączyć i włączyć komp aż wyświetli ci się komunikat,,, tylko czytaj uważnie .... i tyle,,
|
|
już znalazłem informatyka który mi naprawki komputer. Kolega mi go polecił. Jak bd chcieli jego numer to dajcie znać na gg: 4074018 to wam podam Damian3107
|
|
ok,,,,,,
|
|
Wydaje mi się, że dobrym wyborem będą też jednak usługi informatyczne . Sama mam w planach postawić na współpracę z tą firmą, ponieważ fachowo podchodzą oni do spraw klientów
|
|
Najprawdopodobniej przegrzewa się, bądź coś jest z dyskiem twardym - takie objawy wskazują na tego typu problemy. https://firmy.mojeblonie.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |