Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JAMAL W ZAMBROWIE |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JAMAL W ZAMBROWIE |
witam kalisonki:-) byłaś w Zambrowie????
|
|
madziara Joł :) Jak to mówią slangiem , siemanko :) Żegnałam Lato w Zambrowie ;)
|
|
i jak wrażenia kalesonki:-)???
|
|
Zambrów mi się źle kojarzy ... Atmosfera tam jest wieśniacka... wszyscy siedzią i nic nie robią ... wrrr ![]()
|
|
Pogromca_kretow_6 Witam :) Mylisz się ,Zambrów bawił się świetnie :) Super atmosfera :)
|
|
hej , dziadka_kalesony ... ja tam zawsze się zle Bawie ... Kukiz z Piersiami przyjechał to wszyscy siedzieli , tylko Ekipa z Łomży Skakała :) ![]()
|
|
madziara Wrażenia SUPER:) Pogromca_kretow_6 Pierwszy raz byłam w Zambrowie na koncercie , nie mam porównania jak było na innych tego typu imprezach w Zambrowie . Wczoraj było dużo młodzieży ,szalała pod sceną , nawet Jamal był w lekkim szoku ;)
|
|
kalesonki:-) a zdjęcia jakieś masz z tej imprezy???
|
|
dziadka_kalesony Szkoda że nie miałas okazju usłyszeć w Piszu, BAJM - BIAŁA ARMIA powalili mnie na kolana... nie wiedziałem że Oni tak Super graja... ![]()
|
|
a jednak mialaś , przepraszam :P ![]()
|
|
Pogromca_kretow_6 BAJMU bym nie odpuściła ;) Dla mnie rewelacja , stałam pod samą sceną :)
|
|
madziara Nie mam zdjęć , nie mieliśmy aparatu , znalazłam ten filmik z koncertu :)
|
|
nie ma sesji zdjęciowej?! łeee :P super że wypad sie udał ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
*Sun* Nie było fotografa w ekipie ;) W Piszu rządził ;) hehe
|
|
heheheeeeee... śćemaaaa,,,
|
|
robciu Joł ;) Siema Robcio :)
|
|
Jamal - Pull up Pull up! Kiedy Jamal tu po bicie hula. To jest sound co Cie nie rozczula. Ej Miodula. Powiedz jak to jest. Pull up! W twoja głowę teraz leci kula Wiec odkręc to i daj na fula.....:):) http://www.youtube.com/watch?v=nl9GS14NEUw
|
|
żeś się rozśpiewała?????? hmmmm.... chybać tobie dobrze...
|
|
robciu Średnio na jeża , pozytywna muzyka zawsze poprawia mi nastrój :) Jeszcze żyję wczorajszym koncertem ;) heje
|
|
a to ci dopiero no ..... to jak tobie było fajnie to i chiba mi też.... :)
|
|
jest tu kto??
|
|
Dobry koncert był, a solowe wykonanie "Daj mi tę noc" na gitarce bardzo ładne hehe
|
|
Jestem w ciężkim szoku ,jak wstawiałam ten filmik z koncertu Jamala w Zambrowie było 128 odsłon ,a teraz 1386 ;) hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |