Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FORUMOWICZE |
POROZMAWIAJMY MAM NA 8 DO PRACY HAHA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FORUMOWICZE |
a ja już w pracy......
|
|
ZA ROBOTE SIE WEZ A NIE FORUMUWUJESZ
|
|
to już wychodź bo się spóźnisz :P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
NIESPOZNIE SIE BO JESTEM SZEFEM HAHE
|
|
ooooooooo no taki pożyje :P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
PEWNIE NAWET PO SMIERCI
|
|
nie wątpię :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Szew to na jajkach , a takich szwów to ja piendole dorabiać nie to że jeszcze się chwali co to nie łon to jeszcze alfabeta , na studia to ty pewnie na świni jechałeś a skończyłeś je za jaja i kułbasu.
|
|
Andy C dzieciak buja w obłokach, daj mu popuścić wodze fantazji, zobaczymy co On zaś za jeden, gimnazjalista ma jeszcze wakacje to mu się nudzi
|
|
ha ha ha haaaa..... Domyślam się kto ty...
|
|
lomza i wszystko jasne na gastro to ty chyba wypijasz małe jasne co ziom? czy jesteś anty! czy palisz blanty? Wiele YO dla chłopaków z pod klatówy .
|
|
Mnie nie interesuje hasło "join us" i słuchania jak tam leci jak żona i dzieci przy dźwiękach "siała baba mak" hasła my się lubimy uwielbiamy a za plecami dupę obrabiamy.
|
|
robciu to zapewne myslimy o tym samym koledze ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
To tu jakiś portal społecznościowy jest jakiś w rodzaju rozwinskrzydla.info portal przyjazny dzieciom ? No bo przecież ludzie dorośli na forach nie piszą o właśnie wychodzę z kibla idę do sklepu bo mi się tampony skończyły?
|
|
Andy C trafiłeś w sedno ...
|
|
zezowate szczęscie Od tego jest telefon czy inne miejsca co nikt nie widzi tam dorośli wymieniają się poglądami. Doznaniami estetycznymi typu waliłam bounca na parkiecie a wy tego nie wiecie i zaraz na 4lomza się dowiecie .....A wszystkich wzrok był skupiony na mnie czekali aż tapeta z twarzy spadnie wszystko by było zajebiście żebyście się nie ślinili z mojego powodu oczywiście to są portale tego typu TABU.PL. No nie zawsze uroda idzie w parze z rozumem.
|
|
jakie FORUM, takie posty
|
|
*Sun* laska ty nie myśl tyle bo ci kroki taneczne się pomylą i wypierdzielisz się na parkiecie . Ja twoim kolego od kiedy chyba ostro musiałem być najebany jak ty mi się przedstawiałaś nic nie pamiętam a to chyba dobrze bo byś zaraz wpis na 4lomzy zrobiła a to kiszka by była ostra.
|
|
Andy C ale o co Tobie chodzi mój post był do robcia i nie dotyczył Ciebie! masz jakieś problemy ze zrozumieniem tekstu czy jak? ehh... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Andy C dziś chyba nie Twój dzień, nie jesteś w formie, sorry, daj spokój *Sun* , żle to odebrałeś
|
|
*Sun* ok może coś tam sobie źle zinterpretowałem . zezowate szczęscie no masz racje coś tam mnie nosi dzisiaj.
|
|
a widzisz, jesteś chyba tak ja "wczorajszy ", Piwo jest bogiem, fajka nałogiem, życie zabawą, a sex podstawą. Wódkę wypiłem, kasę przepiłem, kac mnie jebie, a co u Ciebie?
|
|
no nie u siebie z piątku na sobotę spałem nie te wyrko itp i td.;)
|
|
Andy C wybaczam... :) zezowate szczęście dziękuje za wstawiennictwo ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* sorki nic osobistego do Ciebie nie mam ale mam kłopoty, w nawiązywaniu zdrowych relacji z kobietami , to chyba uraz z dzieciństwa jak coś złego zrobiłem mama klawiaturę zabierała od komputera i nieświadomie nie celowo tak mi się wyrwało i napisało gdzieś mi ten uraz w głowie został do płci pięknej.
|
|
Andy C haha spoko ale żeby mi się to więcej nie powtórzyło ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* ok postaram ale jak mówi demotywator...:)
|
|
witam. widzę że co po niektórzy się nudzą w takim razie proponuję coś ciekawego do poczytania:) no i zawsze można się czegoś dowiedzieć: http://sites.google.com/site/news048
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |