Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To jest pułapka na Ptysia |
Ptysiu jesteś? Co sądzisz o pułapce? Latam, Skaczę i jeżdżę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To jest pułapka na Ptysia |
Schował się, żeby nie wpaść w pułapkę :D ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Jaką pułapke ?
|
|
Ahaa!! Mamy Cię! :D
|
|
ptysiu91 wpadłeś w pułapkę! Teraz się już nie wydostaniesz! Jeśli chcesz się wydostać, wyślij SMS o treści PTYSIU91 pod numer 997* *koszt SMSa wynosi 99,7 zł z VAT Pozdrawiam
|
|
lepiej było zrobić pułapkę sprężynową, podobną do tych na myszy... wtedy na stówę by się nie wydostał ;) a jak jeszcze przynętę byś nadział na gwóźdź, to .... Pozdrawiam
|
|
Wierzyliscie, ze Ptys moglby sie powstrzymac przed wpisaniem? ;)
|
|
Prędzej ja powstrzymałbym się przed oddawaniem moczu przez miesiąc, niż ptysiu91 przed nie pisaniem przez 1 dzień. Pozdrawiam
|
|
A ptyś był na spoooocieeeeeeeeeeeee... ;P
|
|
Autor: DoPrze (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 25-10-05 10:18 Kaczyński wygrał.... a sponsorem wyborów były tanie linie lotnicze CentralWings. CentralWings - Ucieknij z Polski już jutro za mniej niż 600zł! Czy nie jest przypadkiem reklama tanich linii lotniczych? Pozdrowienia.
|
|
Ta pułapka ma podwójny bufor z zabezpieczeniem i kontrolą CRC wpadających ( i wypadających), więc Ptyś już nie wyjdzie..... a ostrzegałem ! Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
AAAAA i co cieszycie sie ? niewypowoiem sie w każdym temacie np. surnival !!!
|
|
Bo takiego nie ma? ;D Survival to widziałem, ale surnival? ;P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Markac czemu masz hosta: neoplus.adsl.tpnet.pl ?? Czyżby interneto kożystało z neostrady? Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Tommeknet, nie wiesz, że jestem w robocie? :P A chciałoby się mieć neo hehe. Pozdrawiam, nie pij za dużo. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac mniejsza z tym Survival Zapytałeś sie mnie tommeknet czy jestem to dalem oznakli życia i sam wpadłeś !!
|
|
Mam nadzieję, że wraz z 3000-nym postem ptysia, zakończy on pisanie na tym forum...
|
|
zauwazcie ze chlopiec pisze debilne posty, ale czym by bylo zycie na tymze forum gdyby nie bylo ptysia? jak zwykle ptysio walnie glupote a zaraz reszta sie denerwuje i tworzy sie zamieszanie ktore dziala pobudzająco na atmosfere forum. dzieciakowi nie przetlumaczysz zeby sie nie wypowiadal na jakis temat bo to dzieciak specjalnej troski w doslownym tego slowa znaczeniu wymagajacy specjalnej opieki. a tak do rzeczy to : PTYSIU! zbyt wczesnie zaczales swą karierę na forum, gdy twoi koledzy bawia sie grami, graja w pilke, podgladaja dziewczyny w szatni w-f to ty siedzisz na forum i udzielasz sie w tematach o ktorych nie masz zielonego pojecia. daj se na pewien czas spokoj od forum, wroc za jakies 2-4 tygodnie a zobaczysz ze na pewno zostaniesz mile przywitany przez forumowiczow ktorzy sie za toba stesknia. i to na tyle w tym temacie
|
|
hehe ptysia nikt nie kocha więc został mu komputer Komputer jego przyjacielem hahahhaha nikt nie mógł z nim wytrzymać [czyt. upierdliwym smarkaczem] no i ni ma kolegów tak to jest
|
|
Ja nie wiem poco robić takie coś na poważnym forum ?
|
|
maciek: to nie jest reklama lini lotniczych, ale antyreklama Kaczyńskiego ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |