Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warszawa na piatek -szukam |
osoby , ktora moze jedzie na lotnisko ?Dokladam sie do paliwa.Dzieki za informacje nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warszawa na piatek -szukam |
też szukam, najlepiej z rana i niekoniecznie na lotnisko. niestety na carpooling.pl nie ma nic w tym czasie
|
|
w jakich godzinach? Bede sie staral zalatwic sobie transport z wawy, wiec z Lomzy ktos by wyjezdzal i dwa miejsca by sie znalazly jesli cos.
|
|
bede ja jechal w piatek 26.10 wyjazd z lomzy ok 21 i na lotnisko
|
|
W ta sobote kolo g. 13 jade do wawy 3 miejsca wolne mijam Wileńską, dw. stadion .Zapraszam na bezpieczna spokojna podróż :):) (512061351)
|
|
poczekajcie trochę, słyszałem, że w Łomży ma być lotnisko
|
|
zezowate szczęscie ------ wiesz najlepiej bedzie jak sie zamkniesz!!!!!!!! @ZłOmEk@ - nie pasuje , musze byc na godz 12 w dzien . P.A. -jesli cos znajdziesz , pisz na forum. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepicha oj, piękna nie denerwuj się , żlość piękności szkodzi, a na miotle nie dolecisz ?
|
|
jakiej produkcji masz to miotle ? na sprzedaz robisz niszczac okoliczne lasy? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Jadą z Białego przez Zambrów. Oraz z Suwałk , Ełku przez Łomżę. Na samo Lotnisko. Szukaj w necie godzin. Sam jeździłem , jest OK.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |