Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gorseciarka w Łomży |
orientuje się ktoś czy jest ktoś taki w łomży ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gorseciarka w Łomży |
a co to takiego???????? a może jaki to jest?????
|
|
Na Starym Rynku w pobliżu ratusza jest sklep z bielizną prowadzony przez wyszkoloną brafitterkę.Doskonale umie dobrać biustonosz,a biust prezentuje się,ech co tu mówić!Jednak trzeba przygotować się na spory wydatek,ale będą to doskonale wydane pieniądze.
|
|
potwierdzam!
|
|
gorseciarka a to nie gryzie ??
|
|
nie gryzie połyka w całosci
|
|
warto się przejść do DANABERIA BRA i "zrewidować" rozmiar stanika, na zamówienie pani nie szyje, ale rozmiarówkę ma bardzo szeroką - od 60 pod biustem i miseczki J i więcej
|
|
Nie jest Ta Pani aż tak wyszkolona,bo na 4 staniki jakie tam kupilam jeden tylko jest dobrze dobrany-ostatni która sama wybrałam,poza tym Panie bo pracuja tam we dwie-są średnio przyjemne i jeżeli ktoś tak jak ja ma swoje zdanie i troche pmarudzi-bo niestety 200zl za stanik to duzo wtedy robia juz wielki wysilek podajac kolejny biustonosz-ale jezeli juz tyle wydajeto chce to co mnie sie podoba a nie co ktos ma na "zbyciu"
|
|
mowisz ze kupilas 4 a tylko jeden dobry i do tego ostatni, a 200 zl za jeden stanik to dla ciebie duzo czyli wydalas 600 zl na staniki ktore ci sie nie podobaly mimo wszystko nadal tam kupywalas hmmm. Oczywiscie czasem zdarza sie niemila obsluga w kazdym miejscu ale twoj post swiadczy o tym ze nie przejmujesz sie zbytnio pieniedzmi a raczej lubisz po prostu pomarudzic. Pozdrawiam
|
|
Czy jest dobrze czy jest zle ponazekac trzeba dla zasady!
|
|
Przecież ona nie pytała o bra-fitterkę, a o gorseciarkę. Niestety- w Łomży nie ma nikogo takiego, a to co można kupić w naszych sklepach z bielizną, to nawet nie są prawdziwe gorsety. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
off top - marudne klientki |
Panie w Danaberii niemiłe? No to kochana, nieźle musiałaś zajść im za skórę. Byłam tam przejazdem. W przymierzalni spędziłam niemal godzinę, natomiast panie nie tylko wykazały się anielską cierpliwością, to jeszcze kiedy z emocji w związku z trudnym wyborem (wydatek niemały, więc chciałam, żeby stanik był idealny) zrobiło mi się gorąco, jedna z pań nieoczekiwanie poczęstowała mnie szklanką wody. Nie powiem, był to niespodziewanie miły dla mnie gest. Mój facet, który czekał na mnie na kanapie dostał z kolei kawę. Stanik mam dobrany perfekcyjnie. Poproszono mnie też, żebym zanim zdecyduję się na zakup, upewniła się, czy NA PEWNO jest mi wygodnie. Nikt mi absolutnie niczego nie wciskał, decyzję o zakupie pozostawiono wyłącznie mi, więc jeśli ktoś kupił tam zły stanik, tez była to jego decyzja. Są tam duże lustra, można się dokładnie obejrzeć, a ekspedientka nie jest w stanie wskoczyć w skórę klientki, żeby zobaczyć, czy w nowym staniku czuje się komfortowo.
|
|
jesli nie ma w Lomzy to moze w osciennych miastach ?ja tez szukam gorseciarki! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |