Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
moja kobieta pojechała |
wraca wieczorem... może jest jaka kobieta w podobnej sytuacji i chce ten czas wykorzystać? m25
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: moja kobieta pojechała |
degenerat
|
|
|
ciesz się chwila wolność Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Jak pojechala to rogi ci rosna
|
|
herde to weż się za robótki ręczne
|
|
Se w między czasie poczochraj bobra:):):):)
|
|
Jak bedziesz trzepac k..... to uwazaj by cie nie poniosl! PS.Jak chcesz to moge ci na ten czas zalatwic plastikowa Mariole.Tylko musisz uwazac by nie pogryzac sutkow podczas gry wstepnej bo bedzie jak oszalala latac po pokoju.
|
|
o to masz o czym myśleć to wiele daje do myślenia... koledzy dobrze ci podpowiadają....
|
|
herde , oznajmiam Ci , że żona wróci za ok pół godziny :)
|
|
oj juz pewnie wróciła bo cos cicho się zrobiło :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
On jej nie pusci,jak sie nie sposci!
|
|
piateczka Sun Cicho sie zrobilo,bo zonka wrocila,dowiedziala sie o jego wypisywaniu bzdetow na forum,dostal zjebke a teraz DORŻUAN siedzi spizdzialy w kacie!
|
|
ema siwy ema heheh pewnie i masz racje tak to jest jak sie nie ma pojęcia o zyciu :D haha biedaczyna... ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
|
|
|
Andy C hahahaha dobre:-)
|
|
Jeżeli kobiecie dać do wyboru trzech mężczyzn: bogatego, dobrego i mądrego, to mądra kobieta wybierze bogatego, dobra - mądrego, a bogata - dobrego. Jeżeli mężczyźnie dać do wyboru trzy kobiety, to bogaty wybierze najpiękniejszą, dobry - najbardziej nieszczęśliwą, a mądry tą, z którą będzie mu dobrze. A więc zacznę od tego, że JA ***** NIE ROZUMIEM. I jeżeli są tu jacyś prawdziwi do kurwy nędzy faceci to niech mi odpowiedzą na moje nurtujące pytanie. Jakie do jasnego ***** podobają Wam się kobiety? Chude czy ***** normalne. http://wykurw.pl/index.php/do-prawdziwych-facetow-*****/ - Co robisz? - Spaceruję. - Noc się zbliża, ciemno... - I co z tego? - Taka odważna jesteś? - Nie. Taka brzydka. Żona do męża: - Wady fizyczne często mobilizują człowieka do wielkich czynów. Np. Napoleon był niski, a zawojował prawie całą Europę. Garrincha miał krótkie nogi, a świetnie grał w piłkę. - No dobra. Ale po co ty mi to mówisz? - Ty zrobiłeś 9-tkę dzieci ... Prawdziwy mężczyzna potrzebny od zaraz !!! Wyobrażam sobie te napięte mięśnie, pulsujące żyły, ściśnięte pośladki i naprężone uda, drżące bicepsy i pot spływający po karku. Słyszę ten przyspieszony oddech, widzę rozpalony wzrok i rozchylone usta. Dłonie niespokojne i stopy kroczące w moim kierunku. Widze całego prawdziwego mężczyznę odzianego jedynie w spodnie i mokrą koszulkę. Widze tego, który odpowiada na moje wezwanie: słabej, samotnej, bezbronnej i delikatnej istoty, która nie poradzi sobie sama w tym okrutnym świecie. Potrzebuję silnych ramion i mężnego serca obok siebie. Potrzebuję odważnego mężczyzny, który nie wahałby się iść na wojnę ze scyzorykiem. Jutro mam dostawę węgla.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |