Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fryzjer w Piątnicy |
Mam pytanie odnośnie namiaru na fryzjerkę z piątnicy, która ma swój zakład zaraz za skrzyżowaniem na lewo jak się jedzie od łomży przez stary most:) to chyba ul. czarnocka ale nie jestem pewna od skrzyżowania doslownie pare metrów wiem że tam się wchodzi po schodkach w góry szyld jesst na żółtym tle:) Proszę o pomoc:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fryzjer w Piątnicy |
Pani Dorota ale nr telefonu nie znam
|
|
Ewcia o ktory most chodzi ? jak boga noga ! stary most dla mnie to ten jadac ul Sikorskiego , nowy to jadac ul. Zjazd -wiec ktory? Napisz na jakiej ul. to moze skojarze:)) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
„TWÓJ STYL”- Salon Fryzjersko-Kosmetyczny Dorota Zaręba 18-421 Piątnica Poduchowna, ul. Stawiskowska 15, tel.: 86 211-13-96; 668-430-715 Ale to jest na Stawiskowskiej Raczej jest to ten: Oliwia. Zakład fryzjerski. Woźniak M. 18-421 Piątnica Poduchowna, Czarnocka 1 Tel.: 86 219 25 62
|
|
aha to czyli wożniak M to na tej czarnockiej?:)
|
|
Tak, to na Czarnockiej 1. Zakład '' Magda" tel. 864711489 lub 503444051
|
|
ale na tej ulicy jest jakaś Oliwia:)
|
|
Może ktoś mi pmóc z tą fryzjerką?? mam właśnie ten nr 503444051 i nie wiem gdzie ten zakład sie znajduje bo na czarnockiej 1 jest Oliwia?:) i są inne numery tel proszę o pomoc:)
|
|
w sumie w Piątnicy są 3 fryzjerki prawie obok siebie to przyjedz i zawsze trafisz to tej co chciałaś Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |