Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy ktos zna stronki z filmami,grami |
szukam dobrego filmu i gry.piszcie strony www
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy ktos zna stronki z filmami,grami |
w tytule jeszcze zapomniałeś dodać "i gołymi dupami" ale pewnie sie nie zmiescilo co?
|
|
Proszę bardzo, tu można znaleźć dobre filmy i gry: http://www.imdb.com http://www.gamespot.com Pozdr.
|
|
bosiek33: won cieciu! Pozdrawiam
|
|
Ale ty chcesz gry online ?
|
|
www.kurnik.pl www.filmy.onet.pl
|
|
.masz tu stronke..www.torrent.org, moze tu cos bedzie -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
MrS dzieki za pomoc to ma byc tytul twojej stronki to bardzo nieciekawy. Mysle ze jak mozesz komus pomoc tylko w taki sposob to lepiej nie udzielaj nikomu rad bo nie wiesz komu to robisz
|
|
Autor: MrS (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 16-10-05 12:27 bosiek33: won cieciu! ...tak sobie obserwuje to forum i wiesz co MrS... momentami to mnie do granic wkurwiasz CIECIU! ...nie jesteś żadnym,pieerdolonym żandarmem tego forum.Zrozum to raz na zawsze!Nie jest ono twoją własnościa i nie masz prawa tak się do nikogo odnosić bez zdania racji,gówniarzu!Nosisz się jakbyś był **** wie kim,a jesteś - co udowadniasz raz po raz swoją nonszalancją,wypowiedziami i manią wyższości - że jesteś zwykłym,niezrównoważonym emocjonalnie,gówno wiedzącym o czymkolwiek szczeniakiem!Zastanów się poważnie nad sobą... ...aha,jeszcze coś... módl się,byś nigdy nie stanął na mojej drodze,w sytuacjii,w której będę jasno wiedział,że ty,to ty!
|
|
na kurniku czasem partyjke w 1000 zrobie
|
|
graboś: nie rozśmieszaj mnie kozaczku i uważaj co piszesz, bo podlega to już pod groźbę karalną. Naucz się też pisać po polsku. Skończyłeś 4 klasy + korytarz i strasznie się unosisz... Możesz liczyć na gest z mojej strony - bardzo chętnie pożyczę Ci elementarz ;-))) Pozdrawiam
|
|
www.wimp.com takie filmiki i śmieszne i straszne grunt że jest w czym wybierać:D ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
MrS ..... A kiedy zapowiedź spuszczenia wpier**l jest groźbą karalną ? Wtedy, kiedy graboś składa ją MrS? Ty, który grozisz codziennie ptysiowi i namawiasz do tego pół Łomzy, to juz nie jest grożbą ? Ja, gdybym był ojcem ptysia juz dawno dobrał bym Ci się do dupy. Powinieneś się modlić. Gdyby ktoś go mocno pobił - idziesz siedzieć !! Nie myslałeś o tym ??
|
|
Odnośnie MrS to w ogóle dziwię się adminowi tego forum, że zamieszcza tu niecenzuralne wypowiedzi tego 'użytkownika' forum. Moim zdaniem wszystkie niekulturalne wypowiedzi nie powinny być emitowane, a użytkownicy często próbujący je zamieszczać powinni mieć blokowany dostęp do wypowiadania się na forum, do czasu aż nauczą się kultury i szacunku do innych ludzi. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
Złóżcie skargę do Prezydenta ;-))) Pozdrawiam
|
|
Autor: MrS (---.lom.vectranet.pl) Data: 24-10-05 23:52 graboś: nie rozśmieszaj mnie kozaczku i uważaj co piszesz, bo podlega to już pod groźbę karalną (...) ...to idź i opowiedz o wszystkim panom policjantom,a snickersa może dostaniesz... a pisać po polsku żebyś ty chociaż po części potrafił,jak ja... ...
|
|
Wieloma swoimi wypowiedziami udowodniłeś, że pisać (poprawnie) po polsku nie potrafisz. Inteligencją też nie grzeszysz. Wracaj do Tworek, tam twoje miejsce. Pozdrawiam
|
|
Dżizas, jakie te nastoletnie pokemony agresywne się stały. Wczoraj ksztaniątkiem jeszcze był, a teraz alfą i omegą się ogłosił. Potęga anonimowego internetu działa cuda... Chwal się osiągnięciami i sukcesami, wiedzą i praktyką jej wykorzystywania, a nie "pseudo miodkowością" i słowną agresją "pompująca" Twoje ego. "Za krótkiś" jeszcze dzieciuch...
|
|
Per "pokemon" to możesz się zwracać do swojej mamusi. Ciekaw jestem, czym ty mógłbyś się pochwalić? Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |